Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dva večera smeha z mojstri stand up komedije (video)


stand upMinuli vikend se je Obsotelje smejalo. Stand up komiki Tin Vodopivec, Perica Jerković, Žan Papič, Uroš Kuzman, Iva Lačen in Aleš Novak so v petek s svojimi nastopi nasmejali občinstvo v Kulturnem centru Rogaška Slatina. Večer kasneje je ista ekipa ponovila vajo še v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah.

Skoraj dve uri smeha, v katerih ni manjkalo šal in zabavnih domislic, sta pustili ravnodušnega le redkoterega obiskovalca dveh večerov stand up komedije, ki sta ju pripravila društvo Na Polno!!! in Klub študentov šmarske regije in Obsotelja. Tin Vodopivec, slovenski komik z največjo kilometrino v tem “cehu,” je odlično krmaril med nastopi svojih kolegov. Občinstvo se je smejalo najrazličnejšim tematikam in nenavadnim rečem in dogodkom, s katerimi se srečujemo vsak dan. Krašovec Žan Papič je med drugim pojasnil, zakaj ob prvomajskih praznikih v Sloveniji ostane le četrtina prebivalcev in se spraševal, zakaj starši tako različno reagirajo, če prideš domov pijan ali “zadet” od marihuane. Uroš Kuzman je dokazal, da znajo biti tudi matematiki zabavni. Publiki je predlagal, da ob naslednji okvari svoj avtomobil preprosto pustijo na mestu, kjer je prepovedano parkiranje, saj bo pajek mestnega redarstva tam zagotovo prej kot vlečna služba. Tudi Iva Lačen se je ukvarjala s policisti in predstavila svoj sistem knjižice z izgovori. Še posebej glasno so gledalci ploskali Šmarčanu Alešu Novaku, ki je na duhovit način primerjal življenje v rodnem kraju in slovenski prestolnici. Stari maček slovenskih odrov Perica Jerković je ponovno dokazal, zakaj ga uvrščajo v sam vrh najboljših komikov pri nas. Z izborom šal iz svojega bogatega repertoarja je do solz nasmejal občinstvo.

V spodnjem posnetku si lahko ogledate nekaj kratkih utrinkov z nastopov stand up komikov, ki smo jih posneli v Šmarju pri Jelšah.

ales novak
Aleš Novak je ponovno nasmejal domače občinstvo
iva lacen
Iva Lačen se je odlično znašla v družbi moških kolegov
perica jerkovic
Perica Jerković je pokazal, zakaj je eden najboljših stand up komikov pri nas

v/f: Žiga Lojen in Marko Kovačevič
t: mK