Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Slatinski policisti odkrili prostor, prirejen za gojenje konoplje


Iz Policijske uprave Celje so sporočili, da so policisti Policijske postaje Rogaška Slatina v začetku tega tedna opravili hišno preiskavo na območju Rogatca ter v stanovanjski hiši našli prostor, prirejen za pridelovanje prepovedane droge konoplja.

Pridelave prepovedane droge sta osumljena občana iz območja Rogatca, stara 19 in 26 let. Osumljena sta prepovedano drogo gojila v posebej prirejenih prostorih v domači stanovanjski hiši. Policisti so osumljenima zasegli več rastlin prepovedane droge konoplja različnih velikosti ter tri vrečke posušenih vršičkov prepovedane droge konoplja. Prav tako so jima zasegli opremo, s pomočjo katere sta vzgajala prepovedano drogo – več različnih električnih naprav, žarnic ter več ventilatorjev.  

Policisti bodo osumljenca kazensko kazensko ovadili zaradi  suma storitve kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

Sicer pa so policisti Policijske postaje Rogaška Slatina poleg omenjenega letos odkrili še dva primera prostorov prirejenih za gojenje prepovedane droge.