Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Leo klub Rogaška z novo spletno stranjo


Leo klub iz Rogaške Slatine, ki od februarja 2010 združuje mlade ljudi z območja Kozjanskega in Obsotelja, je te dni odprl spletno stran www.leorogaska.si, na kateri predstavljajo svoje poslanstvo in aktivnosti.

Kot so zapisali, so se mladi med 16. in 31. letom starosti povezali z željo pomagati otrokom in mladostnikom, ki jim življenje ne podarja le lepih trenutkov. Svoj prosti čas tako namenjajo dobrodelnosti ter se zavzemajo za kulturno, socialno in moralno blaginjo.

Na njihovi spletni strani www.leorogaska.si si lahko podrobneje preberete o zgodovini in poslanstvu Leonizma in Lionizma, spremljate novice in dogodke slatinskih Leo kluba in Lions kluba, spoznate, kdo so njihovi člani in jih morda preko kontaktnega naslova povprašate, ali se jim lahko pridružite.

Aktivnosti slatinskega Leo kluba spremljamo tudi na Kozjansko.info. V juliju so 40 otrok popeljali v Kekčevo deželo, konec prejšnjega leta so organizirali dobrodelni koncert Maje Slatinšek, humanitarnih akcij z njihove strani pa je bilo v tem času še veliko. 

Spletno stran je izdelalo podjetje Drugi svet, spletne tehnologije d.o.o., ki je med drugim tudi avtor in lastnik spletnih portalov Kozjansko.info, Celje.info in Drugisvet.com .

*Promocijska novica