Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Moto zbor v Lembergu: motorji, Jagoda in rock’n’roll (foto)


moto zborMinuli konec tedna je bil v znamenju moto zbora v Lembergu. Člani MK Šparon Riders iz Šmarja pri Jelšah so prijatelje motoriste iz vseh koncev Slovenije že devetič zapovrstjo povabili ob motokros stezo v Lembergu. Na dvodnevnem druženju ni manjkalo glasnih motorjev, rock’n’rolla, zanimivih iger, za razliko od prejšnjih let pa je organizatorjem šlo na roko tudi vreme. Dvodnevni program je še dodatno popestril nastop striptizete Jagode.

V petek se je ob motokros stezi zbralo sicer manjše število motoristov, a so si kljub temu pripravili dobro zabavo. Večer je bil v znamenju nastopa skupine Static, ki je v Lemberg prišla iz Srbije. Predsednik MK Šparon Riders Urban Novak je petkovo dogajanje povzel z besedami: “Sicer nas je bilo malo, a je bilo zato še toliko bolj fletno.” 

V soboto so prvi motoristi začeli prihajati že v zgodnjih popoldanskih urah. Po oceni organizatorjev se je čez cel dan zbralo okrog 500 motoristov iz 50 moto klubov. Ob 16h so se odpravili na panoramsko vožnjo, ki jih je iz Lemberga vodila v Hajnsko, Zibiko in na Tinsko, nato pa čez Ločnec v Šmarje in v Lemberg. V Zibiki so pripravili postanek, kjer so lahko uživali v motorističnem stunt showu Jureta Križmana iz Rogaške Slatine. Po vrnitvi v Lemberg so pripravili zanimive igre, med katerimi je bil še posebej zanimiv met kolesa. Za razliko od prejšnjih let je bilo vreme sončno, a Šparoni so s pomočjo članov PGD Šmarje pri Jelšah poskrbeli za stalnega spremljevalca moto zborov v Lembergu – blato.

Vrhunec dvodnevnega dogajanja se je zgodil v soboto zvečer, ko so na oder še enkrat stopili člani zasedbe Static, pridružili pa so se jim še stari znanci šparonovskih prireditev Resonanca. Za pospešeno bitje srca in številne poželjive poglede je poskrbela striptizeta Jagoda, ki je s svojim nastopom pred oder privabila največjo množico. Nekaj fotoutrinkov s sobotnega dogajanja v Lembergu boste našli v galeriji na Kozjansko.info. Dodajmo še, da so organizatorji motoristom in ostalim gostom omogočili brezplačno kampiranje in jim s tem omogočili, da varno spijejo pivo, bambus ali špricer.

moto zbor

moto zbor

moto zbor

moto zbor

moto zbor

Več fotografij v galeriji na Kozjansko.info (klik)

t/f: Marko Kovačevič