Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tekmovanje za prehodni pokal občine Šmarje pri Jelšah z gasilsko veselico


V soboto, 23. julija 2011, je PGD Šmarje pri Jelšah ob 131-letnici svojega delovanja pripravilo že 8. meddruštveno tekmovanje za prehodni pokal občine Šmarje pri Jelšah, ki ga je spremljala gasilska veselica.  

Tekmovanje, ki so se ga udeležile štiri ženske in petnajst moških desetin in je potekalo v neposredni bližini gasilskega doma, je zajemalo dve vaji z motorno brizgalno po pravilih CTIF, suha izvedba. Med ženskimi ekipami so slavile članice PGD Loka pri Žusmu, drugo mesto so si priborile članice PGD Sveti Štefan, tretje pa so bile članice PGD Rogaška Slatina. Med moškimi ekipami je prvo mesto osvojila ekipa PGD Dobrovlje, drugo mesto je zasedla ekipa PGD Žetale, tretje mesto pa je pripadlo ekipi PGD Sveti Štefan.

 

 

Postroj desetine pred pričetkom izvajanja vaje

 Postroj desetine pred pričetkom izvajanja vaje

 

Zmagovalni ekipi v ženski in moški konkurenci sta poleg zmagovalnega pokala prejeli tudi prehodni pokal.  Letos se je ocenjevalna komisija odločila, da bo podelila še pokala za “posebne dosežke”. Prejeli sta ga ekipi z največ kazenskimi točkami: ženska ekipa PGD Sveti Štefan in moška ekipa PGD Krkavče 1. Nagrade, ki so jih ekipe prejele, so podelili predsednica PGD Šmarje pri Jelšah ga. Silva Vrčkovnik, vodja tekmovanja g. Martin Koprivc in podžupan občine g. Janko Šket.

Sočasno s tekmovanjem pa se je pred gasilskim domom odvijala gasilska veselica, na kateri so občinstvo zabavali člani ansambla Unikat. Tudi letos je veselico že tradicionalno pospremil dež, ki pa obiskovalcem ni “preprečil” zabave, saj so člani PGD Šmarje pri Jelšah tudi letos poskrbeli za šotor.

Druženje ob zvokih ansambla Unikat je trajalo do zgodnjih jutranjih ur.

 

Za dobro voljo je skrbel ansambel Unikat

 Za dobro družbo je skrbel ansambel Unikat.

 

Vabljeni k ogledu fotogalerije

 t/f: Dejan Hribernik