Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Košarka: Šentjur z novim predsednikom in istim trenerjem; Rogaška z okrepitvama; Terme, ki jih vabijo v višjo ligo, še naprej z Dragšičem


Pri košarkarskem klubu Šentjur so na občnem zboru izvolili novega predsednika kluba, ki je po devetih letih nadomestil Jožeta Palčnika, ki je klub vseskozi vodil v prvoligaški konkurenci. Novi predsedni je Igor Jecl, ki je bil doslej član klubske uprave, v kateri ostaja tudi Palčnik. 

Pred dvanajsto prvoligaško sezono so zaradi zahtev komisije za licenciranje korigirali statut, tako da, razen še nekaterih tehničnih popravkov v dvorani, ne bi smelo biti strahu, da klub ne bi sodeloval v Ligi Telemach. Člansko vrsto bo še naprej vodil Damjan Novaković.

V Rogaški Slatini so že razkrili imeni dveh okrepitev, in sicer sta se klubu pridružila 27-letni krilni center (204 cm) Miloš Miljković, ki je v prejšnji sezoni nosil dres šoštanjske Elektre, iz Šenčurja pa prihaja 22-letni organizator igre Dejan Milašinović, ki je bil doslej član mlajših reprezentančnih selekcij.

Tudi v Podčetrtku so podaljšali sodelovanje s trenerjem, če pa bo Ervin Dragšič ekipo vodil v 1. B oz. po novem 2. SKL pa je stvar vodstva kluba, ki je dobilo povabilo Košarkarske zveze Slovenije.

Trener ženske rezprezentance Boris Zrinski je v pogovoru za portal Košarka razkril, da si želi reprezentanco voditi še kar nekaj časa in se z njo uvrstiti celo na evropsko prvenstvo, kar je bila še pred leti znanstvena fantastika.

Poveza do intervjuja

 

*Na fotografiji novi in stari predsednik šentjurskih košarkarjev