Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Big Foot Mama na Struna Festu 2011 – podarjamo vstopnice!


Mladinsko kulturno turistično društvo Lepe strune iz Podčetrtka tudi letos ni pozabilo na zabave željne ljubitelje rock glasbe. Kot vsako leto, so tudi tokrat za začetek avgusta v Podčetrtek pripeljali top slovensko Rock skupino. V soboto, 6. avgusta bodo v športni dvorani Podčetrtek nastopili priljubljeni ljubljanski rockerji Big Foot Mama, ob njih pa še fakYUive band, Chaosstar  in Snowblinde.

Struna fest se začne ob 21. uri, cena vstopnice je v predprodaji 7 evrov (vključno med 21. in 22. uro na večer prireditve), izven tega termina pa 15 evrov. Kje se da kupiti vstopnice, preverite v koledarju dogodkov na Kozjansko.info, še prej pa poskusite srečo v naši nagradni akciji.

Kot je že tradicija ob večjih glasbenih festivalih na Kozjanskem in v Obsotelju, regionalni portal Kozjansko.info skupaj z organizatorji tudi tokrat podarja 5 brezplačnih vstopnic za Struna fest 2011.

Naloga je, kot vedno, enostavna. 

Vse kar morate storiti je, da v komentar pod to novico navedete naslova vaših dveh najljubših skladb skupine Big Foot Mama. Za komentar se je potrebno prijaviti na stran Kozjansko.info (zeleni rob desno zgoraj), oz. se registrirati, če se še niste. Med vsemi, ki boste to storili, bomo izžrebali 5 dobitnikov vstopnic za Strunafest. Časa imate do torka, 2 . 8. 2011 do 22 ure. Dobitniki vstopnic bodo objavljeni v komentarju uredništva na ta prispevek.