Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Aktualno iz NK MU Šentjur


 

Na razpis za predsednika in člane upravnega odbora je prispela ena prijava za člana UO, razpis pa je podaljšan do sredine avgusta.  

Članska ekipa je pod vodstvom trenerja Matjaža Šnabla pričela s pripravami že 15. julija, tekmovalno sezono v Štajerski ligi pa bodo pričeli 20. avgusta. Na treningih sodelujejo v večini doma vzgojeni fantje in nekaj tistih, ki so s klubom sodelovali že prej: Miha Belak, Benjamin Jazbec, Anže Zavšek, Žan Kozar, Tadej Kramer, Rok Matuš, Blaž Čuš, Uroš Hladin, Urban Jevšenak, Jure Krivec, Jernej Lampret, Demir Džaferović, Goran Vrejić, Mitja Pažon. Do konca prestopnega roka se bo klubu pridružilo še nekaj imen, računajo pa tudi na mladince, kot sta Žiga Oset in Matej Horjak.

Doslej so odigrali eno pripravljalno tekmo, in sicer v Zrečah, kjer so izgubili 1:2, v vratih pa sta stala vratarja kadetske ekipe.

S pripravami sta začeli tudi mladinska in kadetska ekipa, ki se želita iz okvira MNZ Celje ponovno vrniti v 2. ligo. Z mladinci dela Rado Jurjec, medtem ko je kadetska ekipa trenutno brez trenerja. Ostale mlajše selekcije bodo pričele z vadbo s 1. avgustom.

Za najmlajše nogometaše v začetku avgusta pripravljajo otroški nogometni teden. Med 1. in 6. avgustom bodo lahko fantje in deklega od 6. do 12. leta vsak dan brcali žogo. Vadba bo vsak dan dopoldan in popoldan. Dopoldan od 9.30 do 10.45, popoldan pa po dogovoru. Dopoldan se bo vadila tehnika in začetna taktika v igralnih oblikah, popoldan pa bodo na sporedu zabavna tekmovanja v nogometnih veščinah in igra.

Po vadbi bo možnost kopanja v bazenu, razgovor o pripravi na tekmo in preventivi pred poškodbami (Khalid Nasif, fizioterapevt državne reprezentance), nagradne igre, predavanje o športnem obnašanju.

Otroci potrebujejo športno opremo, brisačo, kopalke, rezervne majice, bidone za osvežilno pijačo, žogo. Po končanem tednu bodo vsi otroci, ki se bodo udeležili nogometnega tedna prejeli spominsko majico.

Strokovni vodja bo gospod Rado Jurjec, prof., trener PRO. Prijava in kontakt na tel. št. 031 856 277 v popoldanskem času ali na e-naslov: [email protected].