Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Igre brez meja in otvoritev igrišča v šmarskem vrtcu (foto in video)


igre brez mejaMinuli četrtek so bile nove tribune v šmarskem športnem parku prvič polne. Vrtec Šmarje pri Jelšah je v sodelovanju z Zavodom Fit pripravil Igre brez meja za otroke in njihove starše. Po zanimivih športnih igrah se je dogajanje prestavilo na dvorišče vrtca, kjer so namenu predali prenovljeno otroško igrišče.

Otroci so se skupaj s starši pod vodstvom animatorke preizkusili v različnih igrah, plesali, rajali in se predvsem dobro razgibali. Dogajanje je popestrila Nuša Derenda, ki je tudi ena od ambasadork zavoda Fit. Po več kot dve uri trajajočem “miganju” se je dogajanje prestavilo pred vrtec Šmarje pri Jelšah. Župan Jože Čakš je z ravnateljico vrtca Marto Drofenik otvoril novo otroško igrišče, ki prinaša deset novih didaktičnih igral. Kljub naporenemu in športnemu dnevu, otrokom ni zmanjkalo energija, da ne bi nove pridobitve dobro preizkusili.

V galeriji fotografij na Kozjansko.info lahko preverite, kaj se je v četrtek dogajalo v šmarskem športnem parku in vrtcu. Ob koncu programa je pred našo kamero nekaj besed o pomembni pridobitvi spregovorila ravnateljica vrtca Marta Drofenik. Pogovor si oglejte v spodnejm posnetku.

nusa derenda

igre brez meja

igrisce

Več fotografij v galeriji na Kozjansko.info (klik)

v/t/f: Marko Kovačevič