Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Kozjem izpeljali 10. občinski prvenstvi v badmintonu in namiznem tenisu


Tenis klub Kozje je v nedeljo organiziral tradicionalni občinski prvenstvi, letos že 10. po vrsti, v namiznem tenisu in badmintonu na katerih so bili rezultati le za malenkost različni od lanskih.

V nedeljo dopoldan so najprej nastopili igralci namiznega tenisa. Devet igralcev je bilo razdeljenih v dve predtekmovalni skupini iz katerih sta se najboljša dva uvrstila v polfinale. V prvem polfinalu sta se pomerila dva člana ekipe ŠD Buče Elektro Kunst in sicer je Dušan Ferlič premagal Darka Plevnika. V drugem polfinalu pa je bil Ervin Perčič iz ekipe TK Kozje Vezenje EP boljši od Filipa Volauška iz ekipe ŠD Kozje Avtomaterial Kukovičič. V finalu smo tako videli ponovni dvoboj edinih dveh dosedanjih občinskih prvakov, ponovno pa je bil boljši Ervin Perčič, ki zdaj v številu osvojenih naslovov proti Dušanu Ferliču vodi s šest proti štiri. Da je vrstni red prve trojice ostal enak kot v lanskem letu je poskrbel Filip Volaušek, ki je ponovno osvojil tretje mesto.

Zelo podoben pa je bil vrstni red tudi pri igralcih badmintona, ki so se pomerili popoldan. V tej panogi se je prvenstva udeležilo sedem igralcev, ki so bili ravno tako razdeljeni v dve predtekmovalni skupini, najboljša dva iz vsake pa sta se uvrstila v polfinale. Lanski prvak Jože Vuk iz ŠD Podsreda je bil v prvem polfinalu boljši od Ervina Perčiča (TK Kozje), v drugem pa sta se pomerila še dva člana Tenis kluba Kozje, Roman Gradišek in Matej Sok. Boljši je bil Roman, ki se je tako še desetič uvrstil v finale občinskega prvenstva. Tu pa je bil lanski prvak Jože Vuk boljši in se je zasluženo veselil drugega naslova občinskega prvaka, Roman Gradišek pa je ob sedmih naslovih osvojil še tretjič drugo mesto. Medaljo za tretje mesto pa si je priboril Matej Sok, to pa je bila tudi edina razlika glede na lanskoletne rezultate.


*Na fotografiji najboljša trojica v badmintonu