Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Aleksander Svetelšek se vrača na čelo Kmetijske zadruge Šmarje pri Jelšah (prvoaprilska)


aleksander svetelsekKmetijska zadruga Šmarje pri Jelšah bo s 1. junijem dobila novega direktorja. Dosedanji direktor Vinko But se je pred iztekom mandata že odločil, da za položaj ne bo ponovno kandidiral saj ga čaka nova služba v Ljubljani. Njegovo mesto bo zasedel Aleksander Svetelšek, ki je v zadrugi že služboval, preden ga je karierna pot zanesla v Tuš in Petrol.

Novico nam je v telefonskem pogovoru potrdil tudi Aleksander Svetelšek: “Res je, s 1. junijem se vračam v Kmetijsko zadrugo Šmarje pri Jelšah. Po odhodu iz Petrola sem iskal primerno službo zase. Z zadrugo že imam izkušnje in sem direktorsko mesto po temeljitem premisleku sprejel. Velik plus je zagotovo tudi, da bo nova služba blizu mojemu domu v Šmarju pri Jelšah.” Nekdanji direktor Petrola že načrtuje spremembe v poslovanju zadruge. “Vinko But opravlja dobro delo, jaz pa bom skušal kmetovalce z Obsotelja in Kozjanskega še bolj spodbuditi k ekološkemu pridelovanju hrane. Trudil se bom tudi, da se še poveča prepoznavnost blagovne znamke Klet Imeno,” je povedal 2. najvplivnejši mož Obsotelja in Kozjanskega v letu 2010.

Po neuradnih informacijah naj bi Svetelšek kot vodjo pravne službe na novem delovnem mestu zaposlil tudi priznanega odvetnika Mira Senico. “Pogovori še potekajo. Miro je zainteresiran za sodelovanje. 90-odstotno sem prepričan, da se mi bo v začetku poletja pridružil v Šmarju pri Jelšah, vendar nočem nič prehitro obljubljati. Pustimo času čas,” je še povedal Svetelšek.

M.K., P.A.