Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vrača se nagradna igra stave na lokalni fuzbal!


Menite, da ste najboljši poznavalec lokalnega nogometa? Če je tako, napovejte rezultat tekme vašega nogometnega kluba in si prislužite lepo nagrado!

Na Kozjansko.info v spomladanskem delu lokalne nogometne sezone organiziramo nagradno igro “Stave na lokalni fuzbal”, v kateri boste lahko za tekoči teden napovedovali rezultate tekem lokalnih nogometnih klubov: NK Šentjur, NK Mons Claudius, NK Kovinar Štore, NK Šmarje pri Jelšah, NK GIC Gradnje Rogaška in NK Kozje. 

Pravilna napoved rezultata in tudi tip (zmaga, remi, poraz), vam bo prinesla določeno število točk, ki se bodo seštevale. Po koncu spomladanskega dela sezone bodo prvi trije z največ točkami prejeli nagrade in sicer:
1. mesto – bon za trgovino Golgeter v vrednosti 100 eur
2. mesto – Majica Kozjansko.info in Drugi svet
3. mesto – Majica Kozjansko.info

Napovedovanje bo potekalo na forumu pod temo Stave na lokalni fuzbal 2011. V prvem sporočilu forumske teme si preberite predstavitev in natančna navodila igre.

Sodelovanje v igri je brezplačno. Vse kar morate narediti je registracija na forumu Kozjansko.info (če niste že član). Po registraciji se vpišete v portal z up. imenom in geslom na prvi strani desno zgoraj  (prijava). Za igro se prijavite s prvim forumskim vpisom v temo Stave na lokalni fuzbal 2011 , s katerim sporočate svoje sodelovanje. Zadnji rok prijave je torek, 15. marec 2011.

V primeru manj kot 15 prijavljenih nagradna igra ne bo izvedena. 

 Sodelujete lahko samo z enim up. imenom!

Registrirajte se in pokažite svoje poznavanje lokalnega fuzbala!