Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dan žena v gostišču Jurg z glasbeno skupino Gemaj


Osmi marec je še vedno dan, v katerem smo možje še posebej pozorni do svojih žena.
Preživeti ga na svečani večerji ob svečkah in živi glasbi je nepozabno doživetje.

V Gostišču jurg bo na dan žena za vas glasbena skupina Gemaj igrala zlate pesmi slovenske popevke, dalmatinske, ki zbudijo spomine valovanja morja, nostalgične starogradske, temperamentne ciganske, pa poskočne ruske in še se bo kaj našlo. Vabita vas gostišče Jurg in glasbena skupina Gemaj.

Dogodek si lahko ogledate tudi na Facebooku:Dan žena v gostišču Jurg z glasbeno skupino Gemaj

 

 

 

 

 

 O gostišču Jurg:

Prijazno Gostišče Jurg, ki že vrsto let skrbi za zadovoljstvo gostov, je ponovno, v nekoliko prenovljeni podobi, odprlo svoja vrata. Vsi vemo, kako lepa je naša dežela, bogata z naravnimi lepotami, ki zna obiskovalca očarati na vsakem koraku. Tako se med zelenimi kozjanskimi griči in sončnimi vinorodnimi pobočji skriva tudi naselje Jurg, po katerem je gostišče dobilo ime.
Do gostišča, ki leži v bližini Rogaške Slatine, vas bo pripeljala obnovljena panoramska cesta. V tem idiličnem ambientu lahko v notranjih prostorih in na terasi razvajamo do 80 gostov. Kulinarična ponudba hiše je bogata, prisluhne raznovrstnim željam gostov ter se prilagaja letnim časom. Ponudba vin je pestra. Bogatijo jo vrhunska vina vinogradnikov iz našega okolja, hišna vinoteka pa ponuja tudi najboljša vina drugih slovenskih vinarjev.
Razlogov, da obiščete ta idilični kotiček Slovenije, je torej več kot dovolj. Vsi zaposleni v Gostišču Jurg pa si želimo takih gostov, ki nas bodo skupaj s svojimi zahtevami in željami vodili na poti k odličnosti.

Obiščite jih na spletni strani www.gostiscejurg.si

 

* Promocijska objava