Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Stand up komedija v Šmarju pri Jelšah – podarjamo vstopnici!


V petek, 25.11. 2011 bomo v Šmarju pri Jelšah priča 1. večeru stand up komedije. Ob 20.30 bodo v Kulturnem domu nastopili Vid Valič (voditelj oddaje Slovenija ima talent), ki velja za starega mačka stand up-a pri nas. Tina Vodopivca v povezavi s stand up komedijo ni potrebno posebej predstavljati saj velja za enega izmed najbolj izkušenih pri nas. Za njim je preko 150 nastopov samo v lanskem letu. Jernej Celec je eden izmed prvih “diplomirancev” akademije Panč, Prekmurec, ki nasmeje občinstvo širom Slovenije. Klavdija Vlaj velja za sveži veter ženske stand up komedije pri nas, šale na račun njenega moža vas bodo nasmejale do solz. Aleš Novak, Šmarčan, ki mu še ni vse čisto jasno ampak je zelo blizu.

Vstopnice so v predprodaji po 5 evrov (do 22.2.2011), nato 7 evrov. Prodajna mesta so v Knjižnici Šmarje pri Jelšah, Piceriji Štravs, TIC-u Rogaška Slatina in TIC-u Podčetrtek.

Preden pa obiščete vam najbližjega prodajalca vstopnic, pa srečo preizkusite še na spletnem portalu Kozjansko.info. V komentarju na to novico navedite dva vaša najljubša slovenska stand-up komika. Med tistimi, ki boste to storili, bomo izžrebali dobitnika dveh vstopnic za ogled stand up šova v Šmarju.

Časa imate do ponedeljka, 21. 2. 2011 do 22. ure. V isti večer bomo izžrebali in objavili srečna dobitnika vstopnic.

Za vpis komentarja morate biti prijavljeni na Kozjansko.info – zeleni rob desno zgoraj.

Vabljeni na obilico smeha. Če ne pridete vas ne bo!