Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tanja Žagar z gosti navdušila Rogaško Slatino (foto in video)


tanja zagarŠportna dvorana Janina je bila v nedeljo zvečer skoraj premajhna za vse obiskovalce koncerta Tanje Žagar. Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk je navdušila s petjem, igranjem klavirja, harmonike, stilskimi oblekami, šalami, plesom in dueti z gosti koncerta. Na slatinskem koncertu, ki je bil njen 45. samostojni koncert v karieri, so se ji pridružili Adi Smolar, Modrijani, Ivo Mojzer, Osti jarej in soplesalec Matevž Ogorelec.

V več kot dve uri trajajočem dogodku je Tanja Žagar zapela uspešnice iz svojih dveh do sedaj izdanih albumov in pesmi, ki jih je posnela skupaj s Foxy Teens. Čeprav je bil najmočnejši soj žarometov usmerjen v pevko, ki je lani posnela najbolj prodajano slovensko ploščo, so številne obiskovalce navdušili tudi gosti. Ivo Mojzer, ki se po dolgih letih vrača v Slovenijo, je povedal, da se je ravno v Rogaški Slatini naučil igrati bobne, Adi Smolar je s pozitivnimi sporočili v kratkem času povedal številne modrosti, Modrijani so navdušili tako z vokalno kot instrumentalno izvedbo, Osti jarej so s Tanjo ponovili duet Naj pada zdaj dež, ki so ga predstavili na koncertu v Podčetrtku, s plesnim šovom pa sta Tanja in Matevž Ogorelec, ki je tudi njen modni kreator, dokazala, da sta leta 2007 upravičeno zmagala na turnirju Zvezde plešejo. Nekaj utrinkov z nedeljskega koncerta lahko ujamete v naši galeriji fotografij.

Na najbolj prodajanem slovenskem albumu leta 2010 Tiho, tiho čas beži je tudi pesem Majhne nežnosti. Kako jo je Tanja, skupaj s spremljevalnim bendom Avantura, zapela v Rogaški Slatini, preverite v spodnjem posnetku.

 

 

Med gosti koncerta je bil tudi Adi Smolar, ki letos obeležuje 30. obletnico glasbenega ustvarjanja. Še vedno je prepričan, da Je treba delat.

tanja zagar
Tanja je sedla tudi za klaviature – ker je nižje rasti, samo en stol ni bil dovolj
osti jarej
Predstavili so se tudi Osti jarej
adi smolar
Letos mineva 30 let, od kar je Adi Smolar začel z glasbenim ustvarjanjem
tanja ples
Plesni šov Tanje Žagar in Matevža Ogorelca je bil prava paša za oči
publika
Dvorana Janina je bila skoraj premajhna za vse, ki so se želeli udeležiti koncerta

Več fotografij v galeriji na Kozjansko.info (klik)

S to reportažo pa naše poročanje o nedeljskem koncertu še ni končano. Po nastopu smo se pogovarjali s Tanjo Žagar in Adijem Smolarjem. Intervjuja si boste lahko kmalu ogledali na vašem najljubšem regionalnem spletnem portalu. Do takrat pa si lahko osvežite spomin in preverite, kaj nam je pred dobrim letom priljubljena pevka povedala v garderobi po koncertu v Šmarju pri Jelšah.

v/t/f: Marko Kovačevič