Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pred izločilnimi boji v ŠKL; šmarske košarkarice v Beogradu, slatinske na Hrvaškem


V Šolski košarkarski ligi se je zaključila ligaška faza tekmovanja. Z našega območja imamo po tradiciji zastopstvo na osnovnošolskem in srednješolskem nivoju. 

Med osnovnošolci je iz konkurence izpadla OŠ Hruševec Šentjur, ki je bila v skupini z mestnimi rivali OŠ Franja Malgaja Šentjur in OŠ Šmarje pri Jelšah. Slednja je bila prepričljivo najboljša in lahko ob ugodnem žrebu pride še daleč.

Enako velja za I. OŠ Rogaška Slatina, ki je bila najboljša v skupini z OŠ Vojnik in OŠ Olge Meglič Ptuj.

Pri dijakih je Šolski center Rogaška Slatina danes sklenil tekmovanje z zmago nad Gimnazijo Ptuj, vendar to v konkurenci Šolskega centra Velenje in I. gimnazije v Celju ni bilo dovolj.

 

Pretekli konec tedna je pionirska ekipa ŽKK Celje v sodelovanju s ŠD Šmarje pri Jelšah v glavnem mestu Srbije odigrala tri tekme proti trem najboljšim pionirskim ekipam znotraj beograjske regije. V ekipi je poleg štirih Šmarčank in spremljevalke Tatjane Kampuš sodelovala še Šentjurčanka Eva Esih.

Podrobneje v novici ŽKK Celje

 

V tujini so bile, v sicer prvenstvene tekme prostem vikendu, tudi slatinske košarkarice. Njihovo potovanje se je končalo v Medmurju.

Več v prispevku portala Košarka

 

ŠKL fotoutrinki

ŠKL maskota OŠ Hruševec Šentjur

OŠ Hruševec Šentjur : OŠ Franja Malgaja Šentjur

 

I. OŠ Rogaška Slatina : OŠ Olge Meglič Ptuj

 

*Na fotografiji utrinek s šentjurskega obračuna; foto: Robert Gajšek/OŠ Hruševec Šentjur