Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Modna revija frizur in oblačil v Podčetrtku (foto in video)


Zadnji petek v oktobru je postregel z zanimivo modno revijo pričesk frizerskega studia Vide Lorgar (frizerski studio zaznamuje kontinuiteta več generacij, Vidino poslanstvo nadaljuje Rok) in oblek znane slovenske modne oblikovalke Urše Drofenik. Predstavitev se je zgodila v Termah Olimia v Podčetrtku, v kongresni dvorani hotela Sotelia.

Kmalu po napovedani uri se je modna revija pričela. Uvodne minute so pripadle izvrstnim mladim breakdancerjem, ki so s svojim nastopom napovedali začetek revije.

Veličastno frizersko popotovanje so pričeli mladi modeli iz manekensko plesne šole Vulcano models. Za njimi so se predstavili modeli, ki so poleg pričesk predstavili tudi korzete znane modne oblikovalke, ki jo je voditeljica predstavila z besedami: “Kjer škarje vihtijo noč in dan, kjer je doma neusahljiv vir modnih idej, tam ustvarja Urša Drofenik“.

Videli smo mladostni dnevni shod pričesk Vide Lorgar, obogaten z oblekami Urše Drofenik, na reviji je poleg korzetov predstavila tudi večerne obleke, oblikovane v duhu visoke mode, ki najpogosteje izvabijo vzdihe očaranosti. Kreacije poudarjajo ženstvenost, ter odnos med pasom in boki. Bolj kot popolne manekenske postave, jo navdihujejo oblike in obline ženskega telesa.

Urša Drofenik v čarobne niti blaga ovija tudi nevesto in ženina, ter družice in dame, ki cenijo lepoto v skladu z veličastnostjo dogodka. Posebnost na reviji so bili dodatki ženina in voditeljice programa, za kar je poskrbela trgovina Crystal Art s kristali Swarovski, kakšni so bili dodatki, si lahko ogledate v spodnjem video prispevku in v naši galeriji fotografij (klik!).

Tudi za frizure ženina in neveste je poskrbela frizerka Vida Lorgar. Na koncu revije so se na odru še enkrat predstavili vsi modeli, pridružila sta se jim tudi Vida in Rok Lorgar.

Ana Ferme, nastopajoči modeli in Vida ter Rok Lorgar
Ana Ferme, nastopajoči modeli in Vida ter Rok Lorgar

Dogodek je popestrila Ana Ferme s svojimi glasbenimi vložki in odličnim glasom.

Za profesionalno ličenje vseh nastopajočih je poskrbela Dolores Osek.

Po modni reviji je sledilo druženje in izmenjava vtisov vseh prisotnih, ki smo se okrepčali z vini iz kleti Kregar iz Rogaške Slatine, ter z dobrotami Društva kmetic Ajda.

 
v/t/f: Egon Horvat