Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Socialni demokrati Šentjur: Pripravljeni smo prevzeti odgovornost za spremembe


V Šentjurju se bodo letos predstavniki občinskega odbora SD in drugi strankini kandidati, potegovali za svetniška mesta v vseh treh volilnih enotah, imajo pa tudi županskega kandidata, Florjana Cveta Erjavca

Socialni demokrati smo pripravljeni prevzeti odgovornost za spremembe in kvalitetnejši in konkurenčnejši razvoj naše občine. V času gospodarske krize in zmanjševanja delovnih mest, ki je prizadelo tudi največja podjetja v naši občini, je potrebno zastaviti takšno politiko, ki bo spodbuja razvoj predvsem malega gospodarstva in obrti. Prepričani smo, da mora občina aktivneje pristopiti k zagotavljanju pogojev za gospodarski in družbeni razvoj z ustrezno infrastrukturo in ponuditi ugodnejše pogoje investitorjem“, je temeljno vodilo kandidatov iz vrst SD.

Po njihovem mnenju se je v preteklih letih veliko storilo na področju modernizacije cestne infrastrutkure, nekateri pomembni odseki državnih in lokalnih prometnic pa so bili postavljeni v ozadje. Še naprej se bodo zavzemali za skladen in pospešen razvoj cestne infrastrukture, v takšnem obsegu, da ne bodo krčene ostale prioritete.

Socialni demokrati bodo še naprej podpirali sistem, ki bo zagotavljal zdravje in znanje, kakor tudi projekte za izgradnjo javne kulturne športne in društvene infrastrukture. Hkrati pa bodo spodbujali projekte v izboljšanje bivalnega okolja za kvalitetnejše življenje vseh občanov, ne glede na kraj v katerem živijo.

V občinskem svetu bodo še naprej podpirali programe razvoja, za katere menijo, da bodo veliko prispevali k razvoju občine in posameznih krajevnih skupnosti, ne glede na strankarsko pripadnost predlagateljev. Vnesti želijo kulturo dialoga in povezovanja med različno mislečimi, ker le tako lahko dosežejo večje sodelovanje pri oblikovanju in sprejemanju razvojno pomembnih odločitev.

Nastopil je pravi čas, da poiščemo in izpeljemo najboljše rešitve skupaj z vami. Vabimo vas, da se udeležite volitev in zaupate svoj glas Socialnim demokratom pod številko 11. in županskemu kandidatu pod številko 1“.

»Za razvito in uspešno občino – ZA občino Šentjur«

Imena kandidatov za župane in svetnike v občini Šentjur si lahko ogledate tukaj (klik!). 

Pripravil: Egon Horvat

* novico je pripravil in naročil občinski odbor SD Šentjur