Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vse več podjetnikov se zaveda pomena predstavitve na spletu


Svetovni splet je danes postal glavni vir informacij za večino prebivalstva. Po zadnjih podatkih raziskave Raba interneta v Sloveniji, po spletu surfa kar 73% celotne slovenske populacije, stare med 10 in 75 leti. Njegove prednosti ne ostajajo skrite tudi prebivalcem Kozjanskega in Obsotelja, kar navsezadnje pričajo vedno novi rekordi obiskanosti spletnega časopisa Kozjansko.info. Zadnji mesec je stran obiskalo že več kot 23.000 ljudi in številka še narašča.

Na spletu svoje delo, obrt, storitve, predstavlja vse več podjetnikov tudi iz naših krajev. Ti se vse bolj zavedajo pomena prisotnosti in opaženosti na internetu. Najnaprednejši od njih so združeni v Registru podjetij na Kozjansko.info, kjer našim obiskovalcem priporočamo ugodne storitve iz različnih področij – turizma in gostinstva, trgovine, gradnje in urejanja doma, poslovnih in obrtniških storitev, skrb za nego telesa in zdravja ter številne druge. V kolikor menite, da bi si mesto med izbranimi zaslužila tudi vaša dejavnost, nam pošljite mail na [email protected] in z veseljem vam bomo predstavili našo ponudbo.  

Mnogi podjetniki se na spletu predstavljajo na tradicionalen, a nič manj učinkovit način. Lastna spletna stran pomeni javni obraz podjetja, kjer iskalci storitev najdejo odgovore na vsa vprašanja, obenem pa dobijo občutek, da gre za resno in zaupanja vredno podjetje, ki ve kaj hoče. Tudi v našem okolišu se v zadnjih časih pojavlja vse več takšnih strani. Kot primer navajamo tri iz povsem različnih dejavnosti.

Turistična kmetija Marjanca se radovednim iskalcem miru in počitka predstavlja v vsej pestrosti in raznovrstnosti svoje ponudbe. Ključne informacije, ki zanimajo potencialne stranke, so podane enostavno in učinkovito ter v štirih različnih jezikih, fotografije pričarajo počitniško vzdušje in ob gumbu za kontakt prsti zasrbijo tudi sprva manj zagretega obiskovalca.

Z nekoliko drugačno tematiko je prežeta spletna stran Destilarne Herrison. A to ne pomeni, da produktov priznane domače proizvodnje žganih pijač zanima kaj manj ljudi. Spoznajte pestrost njihove ponudbe – od borovničevca in višnjevca do orehovca, grenčice, slivovke ter brinjevca. Kakovost zajamčena, vendar pozor, nadzor nad količino popitega izdelka ostaja na vas!

Zmernost v vseh pogledih zagotavlja, da se z zdravnikom ni potrebno srečevati prepogosto, če pa že, je vaš naslov lahko tudi Medicina dela Rogaška Slatina, kjer zdravniške preglede, ekspertize, ocene tveganja in druge strokovne naloge opravlja dr. Tihomir Ratkajec, doktor znanosti, doktor medicine, specialist za medicino dela prometa in športa. Spletnim trendom  s sodobno in sporočilno spletno stranjo sledi tudi njegovo specializirano podjetje.

Našteti podjetniki so eni izmed mnogih, ki so svojo spletno promocijo zaupali strokovnjakom ekipe Drugega sveta, podjetja, ki je med drugim tudi lastnik in upravljalec vašega priljubljenga portala Kozjansko.info ter multimedijskih strani drugisvet.com in ednevnik.si. Več kot 200.000 mesečnih obiskovalcev priča o poznavanju narave svetovnega spleta, v okviru katere je mlad in dinamičen kolektiv specializiran za celovite in učinkovite spletne predstavitve. Enostavno povedano – zgolj biti prisoten na svetovnem spletu ni dovolj. Umetnost je biti opažen, najden. In to je dodana vrednost, ki jo svojim strankam ponuja Drugi svet.

Morda o lastnem spletnem nastopu razmišljate tudi sami, pa ne veste, kako bi se ga lotili, kakšne vrste pristop bi bil za vašo dejavnost najboljši in kako bi svoj denar v spletno promocijo vložili kar se da učinkovito? Drugi svet ima vse odgovore za vas.

Lahko nas kontaktirate na mail [email protected] ali nas pokličete na 041 504 496 (Rajko) ali   031 878 625     (Gregor). O naših referencah se lahko dodatno prepričate na spletni strani www.drugisvet.si/reference.php. Ob tej priložnosti prvim trem novim naročnikom spletne strani podarjamo po 5000 prikazov oglasov za njihovo novo spletno stran ter obvestilo o njej 1800 članom skupine Kozjansko.info na Facebooku

Vas zanima? Pišite nam na [email protected] .