Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tudi na 43. MOS pridih Obsotelja in Kozjanskega


celjski sejemNa Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju, ki je včeraj odprl vrata obiskovalcem, se letos enotno predstavljajo turistične destinacije iz Dežele Celjske. Na skupnem razstavnem prostoru se predstavljajo občine, ki so združene v 4 subregije in vključene v destinacijo Dežela Celjska. Svoj razstavni prostor je našlo tudi Obsotelje in Kozjansko.

Obiskovalci letošnjega MOS se bodo lahko v sejemski dvorani K poučili o turističnih, kulturnih in nameravnih znamenitostih, med katerimi so še posebej izpostavljeni dvorec Strmol, grad Podsreda, šmarska Kalvarija ter Terme Olimia in Rogaška. Na njihovem razstavnem prostoru bo še posebej pestro v nedeljo, ko se bodo s posebnim programom predstavile občine iz UE Šmarje pri Jelšah in v torek, ko se bosta predstavili občini Šentjur in Dobje.

MOs
Subregija Obsotelje in Kozjansko se predstavlja v sejemski dvorani K
mos
Letos se skupaj predstavljajo vse subregije Dežele Celjske

Odprtje v znamenju Pahorjeve napovedi o koncu krize
43. MOS je včeraj odprl predsednik vlade Borut Pahor, ki je v svojem govoru poudaril, da v primerjavi z lanskim letom v Sloveniji beležeimo gospodarsko rast in da se kriza bliža koncu. Predsednik OZS Štefan Pavlinjek je opozoril na težaver, s katerimi se srečujejo podjetniki in obrtniki. Še posebej je opozoril na plačilno nedisciplino in sivo ekonomijo. Izvršna direktorica družbe Celjski sejem Breda Obrez Preskar je obiskovalce in razstavljavce pozdravila na največjem sejemskem dogodku v tem delu Evrope, dobrodišlo je izrekel tudi župan MO Celje Bojan Šrot. Sejem je obiskala tudi ministrica za gospodarstvo Darja Radič, ki je izrazila zadovojstvo po ogledu letošnjih sejemskih novosti in inovativnostjo slovenskih podjetij.

borut pahor
Sejem je otvoril predsednik vlade Borut Pahor
darja radic
Sejem je obiskala tudi minstrica Darja Radič

t/f: Marko Kovačevič