Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kozjansko.info obiskuje vsak peti prebivalec Kozjanskega in Obsotelja


Poletni meseci na svetovnem spletu tradicionalno niso čas novih rekordov obiskanosti, saj ljudje raje kot za računalnikom, proste dni preživijo v senci z osvežilno pijačo v roki ali ob poležavanju na plaži. No, s spletnim prometom na Kozjansko.info je tokrat drugače.

V nasprotju z vsemi zakonitostmi je v času, ko se druge strani soočajo z upadom obiskanosti, vaš regionalni informativni portal v tej kategoriji vseskozi rasel. V mesecu avgustu je Kozjansko.info obiskalo 20.481 obiskovalcev, ki so odprli 65.616 strani. Od tega Google Analytics,  program za sledenje obiskov, zabeležil 9.823 različnih obiskovalcev, kar pomeni, da je toliko različnih ljudi Kozjansko.info v mesecu avgustu obiskalo vsaj enkrat.

Če nekoliko poenostavimo, ob upoštevanju, da na območju osmih občin Kozjanskega in Obsotelja živi približno 50.000 prebivalcev, je Kozjansko.info v avgustu vsaj enkrat obiskal vsak peti izmed njih.

Tovrstna rast zanimanja za objavljene vsebine na našem portalu nas seveda razveseljuje, obenem pa nalaga dodatno odgovornost, da službo javnosti opravljamo še bolje, odgovorneje, kvalitetnejše. Svojim bralcem obljubljamo, da se bomo v korist “pravice vedeti” trudili še naprej. 

Ekipa Kozjansko.info