Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vprašajte župana Šmarja Jožeta Čakša


Akcijo “vprašajte župana” smo na Kozjansko.info začeli z županoma Petrom Misjo in nato mag. Štefanom Tislem, katerega odgovore lahko pričakujete v kratkem. Danes pa nadaljujemo z županom Šmarja pri Jelšah Jožetom Čakšem. Če bi mu želeli postaviti javno vprašanje, imate zdaj priložnost to storiti. Lahko ga pobarate tako o občinskih zadevah, kot tudi kaj v povezavi s šmarsko knjižnico, saj Jože Čakš opravlja tudi funkcijo direktorja Javnega zavoda Knjižnica Šmarje pri Jelšah.

Na Kozjansko.info bomo vprašanja obiskovalcev našega portala zbirali do srede, 16. junija. Izmed njih bomo nato izbrali najzanimivejše in jih postavili županu Občine Šmarje pri Jelšah.

Vprašanja županu lahko zastavite v posebni temi na forumu – Vprašajte župana: Štefan Tisel. To storite tako, da se registrirate na Kozjansko.info (če seveda še niste) in sicer na tem mestu (klik). Po registraciji se prijavite v sistem in na forumski temi postavite vprašanje. Že se ne želite izpostavljati, se lahko registrirate tudi pod vzdevkom. Vprašanja pa sprejemamo tudi na email uredništva: [email protected]  

Najzanimivejša vprašanja bodo nagrajena! Avtorji vprašanj, ki bodo prišla v končni izbor, boste prejeli simpatično majico Kozjansko.info.

Izkoristite priložnost, da iz prve roke dobite informacijo o tem, kar vas zanima v zvezi z vašim domačim krajem in občino! Župan Občine Šmarje pri Jelšah Jože Čakš  čaka na vaša vprašanja.