Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Iz črne kronike: Na MMP Dobovec zasegli ukradene predmete, na Kristan Vrhu vlomilci odnesli za 10 tisočakov zlatnine


Na Mednarodnem mejnem prehodu Dobovec so policisti pretekli teden trem romunskim državljanom zasegli več parfumov, obutve in dve prirejeni torbi za izvajanje tatvin.

Trije romunski državljani, stari od 20 do 30 let, so nameravali na Mednarodnem mejnem prehodu Dobovec izstopiti iz Slovenije. Policisti so se poleg temeljne mejne kontrole odločili tudi za temeljit pregled vozila, prtljage in potnikov. Pri tm so odkrili več stvari za katere je obstajal sum, da bi lahko izvirale iz kaznivih dejanj tatvin v trgovinah. Šlo je za obutev, parfume in dve prirejeni torbi za izvrševanje tatvin. Ker osumljeni na športnih copatih niso odstranili varnostne priponke, so policisti ugotovili, da so bili športni copati ukradeni v eni od celjskih trgovin. Zoper tri romunske državljane je bila podana kazenska ovadba.

S Policijske uprave Celje so še sporočili, da so med sredo in četrtkom obavnavali vlom v stanovanjsko hišo na Kristan Vrhu. Neznani storilec je preiskal več prostorov v hiši in ukradel več nakita. Z vlomom povzročeno škodo lastniki ocenjujejo na okoli 10.000 €.

 

 

 

*Na fotografiji del zaseženih predmetov