Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na Prevorju zopet trgovska ponudba


 

Pred nedavnim so v medijih poročali, kako zelo krajani pogrešajo trgovino na Prevorju. To so pred kratkim dokazali s številno udeležbo, ko so po končno dočakali odprtje trgovine, katere vrata je odprl lastnik in direktor podjetja Jagros Franc Jager.

Slavnostno odprtje je bilo celo dvodnevno. Prvi dan se je v prenovljene prostore in med dobro založene police podalo skoraj sto krajanov in okoličanov in s tem dokazalo, da je trgovina v domačem kraju nepogrešljiva. Naslednji pa so osnovnošolski otroci pripravili krajši kulturni program, predsednik krajevne skupnosti Mirko Pajek je v imenu krajanov pozdravil novega trgovca na Prevorju in izrazil veselje ob novi pridobitvi v kraju. »Vse kar si ustvaril, je dobro!« pa je med drugim citiral stavek ob blagoslovu župnik Marko Šraml in zaželel v kraju med samimi institucijami dobrega sodelovanja. Na vse dobro, predvsem pa na dober obisk računa Franc Jager, ki je tako v petek, kot v soboto zaželel dobrodošlico vsem svojim stalnim in novim kupcem. S svojo skromno naravnanostjo ob neposrednem stiku s krajani in gesto, ki jo je izkazal ob podaritvi bona Podružnični osnovni šoli Prevorje v vrednosti 200 EUR, vsi učenci pa so prejeli še darila, je dokazal katere človeške vrline bogatijo njegovo poslovno žilico. Vodja prevorske šole Marija Frece Perc se gospodu Jagru zahvaljuje za gesto, ki jo je izkazal in s tem dokazal lastno zavedanje, da tudi otroci ustvarjajo velik delež potrošniškega sveta, ter da iz malega raste veliko. Prijaznost in obojestransko zadovoljstvo pa bosta pogojevala, da bo center Prevorja utripal v živahnem vsakdanu.

t/f: M. Re.

 

Omenimo še, da so na Prevorju pred skoraj natančno tremi desetletji veselili odprtja prve trgovne v tistih krajih nasploh.

Povezava k zapisU o tem v rubriki Na današnji dan