Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kdo je povzročil nesrečo pri šentjurski glasbeni šoli?



Včeraj se je okoli 13.15 pri Glasbeni šoli Skladateljev Ipavcev Šentjur zgodila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena 10-letna peška in voznik tovornega vozila rumene barve, zadnji del kesona pa je bil bele barve.

Do prometne nesreče je prišlo na prehodu za pešce v času, ko je peška že skoraj zaključila s prečkanjem ceste, vendar je voznik tovornega vozila s sprednjim delom vozila trčil v peško, ki je padla po tleh in se lažje telesno poškodovala. Po prometni nesreči je voznik tovornega vozila ustavil in jo povprašal, če je poškodovana. Ker mu je odvrnila, da ni, ji je pomagal pobrati stvari s tal. Peška je nato odšla s kraja prometne nesreče, prav tako je kraj zapustil tudi voznik tovornega vozila.

Vse morebitne očividce prosimo, da na Policijsko postajo Šentjur, torej na telefonsko številko 746-41-50 ali pa na tel številko 113, sporočijo podatke o udeleženem vozniku ali tovornem vozilu, prav tako pa prosimo udeleženega voznika, da se zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče zglasi na Policijski postaji Šentjur.