Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Teden otroka v znamenju otrokovih koristi


teden otrokaDruštvo prijateljev mladine Šentjur je pripravilo zabavno popoldne za vso predšolsko in šolsko mladino v tednu otroka. Otroško praznovanje, ki je letos nosilo naslov »OTROKOVE  KORISTI« je bilo v  sredo, 7. oktobra 2009, od 14. do 17. ure, na Mestnem trgu v Šentjurju.

Prireditev je privabila veliko otrok in odraslih. Na začetku je vse prisotne pozdravil predsednik KS mesto Cveto Erjavec. Med drugim je povedal, da je večina otrok danes srečna in zadovoljna, vendar ne smemo pozabiti tudi na tiste, ki ne preživljajo svojega otroštva v sreči in miru.  

Otroci so se na prireditvi zabavali in uživali v vožnji z malimi avtomobili (JUMICAR), ustvarjali izdelke v ustvarjalnih delavnicah sodelovali v športnih igrah, se učili korakov s hoduljami in urili v spretnostni vožnji s kolesom. teden otrokaJulija Pinter je uredila manekenkam zanimive pričeske, prve korake manekenstva in nastopanja je učila Tanja Galič, šolo ličenja pa je uspešno izvedla Anna Marie Frank.
 
Predstavili in na ogled postavili so se tudi hišni ljubljenčki v mini živalskem vrtu. Nekateri so navezali prijateljstva, spet drugim navezovanje stikov ni bilo preveč všeč.

Vse obiskovalce in obiskovalke so nagradili s palačinko in kuhanim kostanjem.

Za uspešno izvedeno prireditev se zahvaljujemo Občini Šentjur, Svetu za preventivo in vzgojo v cestnem prometu, LU Šentjur, KS Mesto, Šolskemu centru Šentjur, prostovoljkam DPM Šentjur in Juretu Godlerju.

t/f: Stanka Kodrnja, DPM Šentjur

teden otroka

teden otroka