Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nogometni vikend klubov Obsotelja in Kozjanskega


nk rogaskaEnajsti krog 2. SNL, 3. SNL – vzhod in Štajerske lige je prinesel eno zmago, neodločen izid in dva poraza naših klubov. Že četrta zaporedna tekma Šentjurja se je končala z rezultatom 1:0, Mons Claudius je še osmič zapored izgubil, Rogaška je doma premagala Šoštanj, Šmarje pa je iztržilo točko na gostovanju pri vodilni ekipi Štajerske lige. NK Odred Kozje je bil minuli vikend prost.

2. SNL
Šentjurčani so še tretjič v sezoni doživel minimalen poraz. V Ivančni Gorici je edini zadetek dosegel Jure Slomšek, sicer Šentjurčan v dresu Dolenjcev, ki je v 54. minuti premagal šentjurskega vratarja Matjaža Kastelica. Po enajstih krogih DNŠ MU Šentjur ostaja na šestem mestu lestvice, kjer vodi Primorje pred Triglav Gorenjsko in Muro 05.

Livar Ivančna Gorica : MU Šentjur 1:0 (0:0)
Slomšek (54′)

Zapisnik
Rezultati in lestvica

3. SNL – vzhod
Mons Claudius nadaljuje niz porazov, ki se je raztegnil na osem zaporednih tekem. V Martjancih jih je Čarda premagala z rezultatom 4:0. Dvakrat je bil uspešen strelec Darko Atanasov, po en gol pa sta dodala Simon Vogrinčič in Vedran Vinko. Štorski Kovinar je v Malečniku iztržil neodločen izid. Mons Claudius z dvema zmagama in devetimi porazi ostaja na predzadnjem, trinajstem mestu 3. SNL – vzhod. Na vrhu ostajajo Stojnci, ki imajo le točko prednosti pred Simer Šampionom in Zrečami.

Čarda : Mons Claudius 4:0 (1:0)

Atanasov (42′, 47′), Vogrinčič (70′), Vinko (78′)

Zapisnik
Rezultati in lestvica

Štajerska liga
Šmarčani so v soboto gostovali pri vodilni ekipi Bistrice. Po prvem polčasu brez zadetkov so domači povedli v 66. minuti, ko je bil uspešen David Mlinar. Varovanci trenerja Ibrahima Neskića so izenačili v 79. minuti, ko je zadel trenerjev sin Alen.

Igralci NK GIC Gradnje Rogaška so gostili ekipo Šoštanja. Minimalno zmago Rogaške je z edinim zadetkom na tekmi zagotovil Dino Jutriša, ki je zadel po slabe pol ure igre.

Tako Šmarčani kot Slatinčani so v dosedanjem delu prvenstva zbrali osemnajst točk. Zaradi boljše gol razlike so na četrtem mestu Jagri, Rogaška pa je peta. Za vodilno Bistrico zaostajata osem točk. Dodajmo še, da je do nove zmage prišla ekipa Boč Poljčane, ki je doma premagala ekipo Holermuos Ormož.

AHA EMMI Bistrica : Trgovine Jager Šmarje pri Jelšah 1:1 (0:0)
Mlinar (66′); Neskić (79′)

GIC Gradnje Rogaška : Šoštanj 1:0 (1:0)
Jutriša (29′)

Zapisniki
Rezultati in lestvica

* Slika: Igralci GIC Gradnje Rogaška so edin, ki so se minuli vikend veselili zmage