Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

KŠŠO na klubski tržnici v Mariboru


trznicaPrejšnji torek je Zveza študentskih klubov vzhodne Slovenije (ŠKVS) pripravila klubsko tržnico v Mariboru. Po vzoru ljubljanske Škisove tržnice se je na mestni tržnici v Mariboru predstavilo dvajset študentskih klubov iz vzhodne Slovenije.

Poudarek tržnice je bil na domači kulinariki. Tako so na stojnicah ob propagandnem gradivu brezplačno delili tudi dobrote iz domačih kuhinj in kleti. Med stojnicami, ki so jih pripravili študentski klubi od Novega mesta do Lendave, je bila tudi stojnica Kluba študentov šmarske regije in Obsotelja (KŠŠO). Predstavili so svoj program, obiskovalcem pa ponudili okrepčilo pred začetkom novega študijskega leta.

Študenstski klubi so se predstavljali popoldan. Sočasno s predstavitvijo so potekala tudi športna in družabna tekmovanja (turnir trojk v košarki, vlečenje vrvi …). Študente je pozdravil podžupan Mestne občine Maribor Andrej Verlič ter predsednika Zveze ŠKVS in Zveze ŠKIS. Za večerno zabavo so poskrbeli trubači skupine Daj še’n litro in rockerji Division.

Utrip tržnice, ki bo po besedah organizatorjev postala tradicionalna vsakoletna prireditev študentov v Mariboru, preverite tudi na spodnjih fotografijah.

t/f: mK

trznica
Stojnica Kluba študentov šmarske regije in Obsotelja

klubska trznica

klubska trznica

klubska trznica