Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nogometni vikend klubov Obsotelja in Kozjanskega


Nogometni vikend na območju Obsotelja in Kozjanskega je zaznamovala prva zmaga DNŠ MU Šentjur. Mons Claudius je visoko izgubil z Veržejem, Slatinčani in Šmarčani so v Štajerski ligi skupaj osvojili samo točko.

2. slovenska nogometna liga

Šentjur je zabeležil prvo letošnjo zmago v 2. SNL. V Šenčurju so bili boljši od domače ekipe z 2:0. DNŠ MU Šentjur so povedli v 33. minuti preko Đakovića. V drugem polčasu je končni rezultat postavil Popović.

Garmin Šenčur – MU Šentjur 0:2 (0:1)
Strelca: Đaković (33′), Popović (64′)

Zapisnik
Rezultati in lestvica

3. slovenska nogometna liga – vzhod
Veržej je v Rogaški Slatini napolnil mrežo Mons Claudiusa. V prvem polčasu sta vratarja Mateja Močnika ugnala Sreš in Flisar, v drugem pa je dva zadetka dodal Damjan Grah. V 75. minuti je bil izključen Matej Ferčec. Včeraj je Malečnik premagal Pesnico. Preostale tekme v 3. SNL – vzhod bodo danes.

Mons Claudius – Veržej 0:4 (0:2)
Strelci: Sreš (14′), Flisar (36′), Grah (58′, 68′)
Izključen: M. Ferčec (75′)

Zapisnik
Rezultati in lestvica

Štajerska nogometna liga
Šmarčani so na domačem igrišču omogočili osvojitev prve točke zadnje uvrščeni ekipi v ŠNL, KIV Vransko.Goste je v 39. minuti v vodstvo popeljal Vinko Podlesnik. Da je vsaj točka ostala na domačem igrišču je poskrbel kapetan Damjan Mauher v 72. minuti. Slatinčani so gostovali v Slovenski Bistrici. Prvouvrščena ekipa ŠNL je upravičila status favorita in slavila s 3:1. Po dobri ure igre so Bistričani zadeli trikrat. Častni gol za GIC Gradnje Rogaška je dosegel Boris Križanec. Sicer pa so tekmo zaznamovale tudi izključitve. Glavni sodnik srečanja janez Konečnik je pokazal kar štiri rdeče kartone, po dva na vsaki strani.

Trgovine Jager Šmarje pri Jelšah – KIV Vransko 1:1 (0:1)
Strelca: Mauher (72′); Podlesnik (39′)

AHA EMMI Bistrica – GIC Gradnje Rogaška 3:1 (2:0)
Strelci: Emeršič (19′), Stegne (42′), Mlinar (62′); Križanec (76′)
Izključeni: Hrušman (62′), Divjak (73′); Mrkša (58′), Tadina (85′)

Zapisniki
Rezultati in lestvica

MNZ
Odred Kozje ta vikend gostuje v Žalcu.

NK Žalec : NK Kozje 7:2 (3:1)

* Slika: simbolična