Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Motozbor MK Šparon riders pod streho


Šparon Riders motozborNapoved slabega vremena se da napovedati tudi tako, da pogledaš kdaj imajo »Šparoni« moto zbor, saj tudi letos čisto brez dežja ni šlo. Močni nalivi v petek popoldne in ponoči so povzročili nemalo preglavic organizatorjem že sedmega moto zbora MK Šparon riders.

Edinstveni tovrstni dogodek v šmarski občini se je, kot vsako leto, odvijal v moto parku Lemberg. Potekal je 4. in 5. septembra. Privabil je, ko se je vreme le izboljšalo, več kot sto motoristk in motoristov in še veliko več radovednih ljubiteljev jeklenih konjičkov, ki so imeli kaj videti. Pester program, ki je vključeval panoramsko vožnjo udeležencev, tradicionalno igro »metanje pecikla«, se je zvečer nadaljeval v rockerskih ritmih skupine Resonanca.

Vzdušje je bilo kot se za tak dogodek spodobi…»žganje« gum, preiskušanje glasnosti motorjev in pridih rock ‘n’ rolla. Na koncu je piko na i dodala še striptizeta Miša, ki je razkrila prav vse ženske čare.
 
V nedeljo je ostal še en kup dela s čiščenjem prizorišča in veliko lepih spominov, ki že kličejo nasvidenje naslednje leto.
 
Ob tej priložnosti je tudi na mestu, da se zahvalimo sponzorjem in vsem, ki ste nam pomagali pri realizaciji moto zbora MK Šparon riders 09. Brez vas nebi šlo, Hvala!

Motozbor Šparon Riders

Motozbor Šparon Riders 2

Več fotk (in še kaj zanimivega) na www.sparon-riders.com

Aleš Novak
MK Šparon riders