Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Banka Koper odprla agencijo v Šentjurju (video)


 

Banka Koper je v četrtek v Centru Selič slovesno odprla agencijo v Šentjurju, ki je skupno njena 54. poslovalnica banke. V poslovnih prostorih je gospodarstvu in prebivalcem na voljo nabor tradicionalnih in najsodobnejših bančnih storitev, vključno z bankomatom, dnevno-nočnim trezorjem in internetnim kotičkom z dostopom do portala Banke Koper. Predsednik nadzornega sveta Banke Koper Vojko Čok je ob tej priložnosti predal šentjurskemu županu mag. Štefanu Tislu donatorski ček Območni organizaciji Rdečega križa Šentjur za nakup šolskih potrebščin v višini 1.000,00 EUR.

Ob svečanem odprtju je vodja agencije Matevž Raztočnik, opozoril na številne ugodnosti, ki jih združujejo različni paketi ponudb. Na področju poslovanja z gospodarskimi družbami in zasebniki so to ponudbe za novoustanovljena podjetja in zasebnike, kmetovalce in turistične kmetije ter člane obrtno-podjetniške zbornice.

Poleg tega je izpostavil možnost ugodnih virov financiranja poslovanja, ki jih Banka Koper zagotavlja v sodelovanju s Slovensko izvozno družbo in Evropsko investicijsko banko. Na področju poslovanja s prebivalstvom je osvetlil paketa dobrodošlice in zadovoljstva, ki prinašata novim komitentom številne ugodnosti. Fizičnim osebam je namenjena tudi spletna poslovalnica Banka IN, prva slovenska, v svetovnem merilu pa med prvimi, banka na spletu. Je več kot le elektronska banka. Slednja predstavlja osnovo, bistvo pa je v nadgradnji. V Banki IN uporabnik sodeluje z osebnim spletnim bančnikom, ki mu svetuje in pomaga pri pripravi in izvedbi vseh bančnih storitev, komunikacija pa poteka preko video klica, interneta ali telefona. Za uporabnike so privlačne še bonitetne točke in številne druge prednosti Banke IN, spletne poslovalnice, ki se postavlja ob bok »zemeljskim« bančnim poslovalnicam.

Pestre možnosti bančnega poslovanja

V agenciji Šentjur je komitentom na voljo celotna ponudba Banke Koper. Ob osnovni, kot sta odprtje in vodenje temeljnih računov, tako poslovnih kot osebnih, je tu še vrsta dodatnih možnosti poslovanja. Podjetjem in zasebnikom so na voljo krediti in garancije, po katerih je v regiji že zdaj veliko povpraševanja, saj podjetnikom zagotavljajo nemoteno tekoče poslovanje in nadaljnji razvoj. Poslovni partnerji Banke Koper lahko izbirajo tudi med krediti za perspektivna in hitro rastoča podjetja in zasebnike, ki jih banka oblikuje v sodelovanju z javnimi skladi, občinami in s centri ter prodajalci blaga in storitev, kot so nepremičninske agencije, trgovine, fakultete in drugi.

Komitenti lahko pridobijo navadne, zlate ali poslovne pametne plačilne kartice sistema Activa, najbolj razširjene in uporabljene pametne plačilne kartice v Sloveniji, ki imajo, v kombinaciji s sistemi MasterCard ali Visa, tudi mednarodno veljavo. V ponudbi je tudi plačilna kartica American Express.

Agencija sklepa pogodbe za klasične in alternativne oblike varčevanj, kot so vzajemni skladi, med njimi tudi tuji vzajemni podskladi krovnih skladov Eurizon EasyFund in Franklin Templeton, ki ju ekskluzivno trži Banka Koper.

 

Poleg Raztočnika, ki bo vodil agencijo v svojem domačem kraju, bosta v njej delala še dva zaposlena.

 

*na sliki Vojko Čok, Matevž Raztočnik in Štefan Tisel po svečanem rezanju traku; foto: bR