Oglaševanje

MOŽNOSTI OGLAŠEVANJA NA SPLETNIH STRANEH KOZJANSKO.INFO

Želite svoje podjetje oziroma dejavnost predstaviti prebivalcem Kozjanskega in Obsotelja?

Objavimo lahko celoletni oglas ali pa zgolj za določeno časovno obdobje. Na voljo so grafični oglasi različnih dimenzij, predstavitveni članki, novice ali intervjuji, video predstavitev vašega podjetja ali dejavnosti ter mnogo drugih zanimivih in učinkovitih možnosti oglaševanja. Nekaj najbolj zanimivih, si lahko ogledate na zaslonskem posnetku spodaj.

kozjansko-oglasevanje

kozjansko-oglasevanje-podstran

 Za podrobnosti nas kontaktirajte na marketing@kozjansko.info ali 031 878 625 in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vaše podjetje.

Spletni časopis Kozjansko.info povprečno obišče 17.500 različnih obiskovalcev na mesec, ki si povprečno ogledajo 3 strani in preživijo na strani skoraj 4 minute (po statistiki Google Analytics), Mesečno pa beležimo več kot 100.000 odprtih strani. S to statistiko je Kozjansko.info uvrščen med medije z največjim dosegom v naši regiji, skupaj s Celje.info pa tvorimo enega najpomembnejših oglaševalskih kanalov v regiji.

Ker smo lastniki vrste drugih zelo obiskanih spletnih medijev v Sloveniji, na katerih skupaj dosegamo 200.000 različnih obiskovalcev na mesec, vam lahko uredimo tudi celovito oglaševanje na drugih spletnih mestih:

www.celje.info  – Spletni časopis Celja in okolice

www.drugisvet.com – Slovenski blogerski časopis

Naš e-poštni naslov je: marketing@kozjansko.info in tel. št.: 031 878 625.

IZDELAVA SODOBNIH SPLETNIH STRANI, REGISTRACIJA DOMENE, E-POŠTA in GOSTOVANJE NA STREŽNIKU

Poglejte naše reference na www.drugisvet.si  in nas pokličite za več informacij na 031 878 625 ali pošljite povpraševanje s klikom na kontaktni obrazec.

Z veseljem vam bomo svetovali pri pomembnih odločitvah!

Drugi svet, spletne tehnologije d.o.o.
Grasjki log 6
3240 Šmarje pri Jelšah

Tel: 031 878 625
E-pošta: marketing@kozjansko.info

X
185 queries in 8,462 seconds.