Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Mednarodni Vintage swing festival v Celju – pol ceneje za začetnike!


Prvo slovensko swing društvo, VINTAGE, ponosno predstavlja, že četrti po vrsti, Vintage Swing festival.  Kot pravijo, bodo napihnili časovni mehurček in vanj sprejeli vse, ki jim je všeč swing in jazz glasba, swing ples, stil in vse, ki so odprti za nove zanimive stvari.

Vintage swing festival  je tridnevna proslava plesa, glasbe in swing stila.

Celje se bo od 18.-20.oktobra 2013 odelo v swing obleko in prvič v zgodovini gostilo mednarodni SWING festival. Nova izkušnja za knežje mesto in tudi za vas!

V sklopu festivala boste uživali v odličnih glasbenih zasedbah, swing DJ-i bodo vrteli izbrano glasbo, plesne skupine se bodo predstavile s svojimi točkami, svetovno priznani inštruktorji bodo prišli k nam in imeli tečaje s tabo. Večere bodo popestrili odlični fotografi, ki vas bodo ujeli v trenutek, tu bodo tudi dekleta, ki obvladajo delanje vintage “hair styla”, ne pozabimo stojnice z raznoraznimi stilskimi dodatki, plesnimi čevlji, lepimi oblekami za dame…

Plesne delavnice so odprte čisto vsem, tako tistim, ki do sedaj še nikoli niso zares zaplesali, kot tudi tistim, ki že leta brusijo swing plesišča doma in v tujini. Združili se boste v veliko skupino, ki bo tam zaradi dveh stvari: zabave in swinga.

Pogumni se bodo lahko preizkusili na JACK & JILL plesnem tekmovanju, bolj sramežljivi pa bodo lahko tekom večera občudovali spretnosti super inštruktorjev, se z njimi dejansko spoznali in seveda celo zaplesali!

Prijavite se lahko v številne delavnice, od začetniških do tistih za plesalce z osnovnim in naprednim znanjem. Več o delavnicah preberite na spletni strani Vintage swing festivala, kjer najdete tudi natančen urnik programa. Tam lahko prav tako preverite cene festivalskih paketov.

FESTIVALSKI PAKETI SWING PLESA ZA ZAČETNIKE PO POLOVIČNI CENI

Na Kozjansko.info pa za tiste, ki vas srbijo podplati, da bi zaplesali v ritmih swinga, pa ste v tem popolni začetniki, pripravljamo posebno promocijsko akcijo, v kateri festivalske pakete za začetnike ponujamo po polovični ceni. In sicer:

  • ZAČETNI PAKET 1 (6 ur delavnic + vsi žuri) = 60,00EUR , v akciji na Polovička.si = 30 EUR!
  • ZAČETNI PAKET 2 (6 ur delavnic + vsi žuri + 4ure dodatnih “taster” delavnic) = 110,00EUR, v akciji na Polovička.si = 55 EUR!

Število paketov po polovični ceni je omejeno – ponujamo jih skupno 8, zato pohitite z naročilom.

Po cenejši začetni paket za Vintage swing festival v Celju si zagotovite tako, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaše podatke in označite, koliko paketov želite naročiti (naročite jih lahko tudi več).

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup pol cenejših paketov. (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejši paketi se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le 8!

Obiščite torej Polovička.si (klik!) in si zagotovite svoj začetniški paket za Vintage swing festival v Celju po polovični ceni!