Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nogometna ekipa Rogatca zelo prenovljena


Čez dobra dva tedna bodo s tekmovanjem začeli tudi nogometaši v tretjeligaški konkurenci. Naše območje bo v prihodnji sezoni zastopal le Mons Claudius iz Rogatca, ki bo 18. avgusta prvo tekmo igral v Vidmu pri Ptuju.

V novi sezoni bo Rogatčane vodil trener Gorazd Šket, ki je svoje varovance na prvi avgustovski dan preizkusil v sosednjem Majšperku, kjer so proti domačemu tretjeligašu zmagali z 1:5.

V ekipi je od konca zadnje sezone prišlo do precejšnjih sprememb. Od aktivnega igranja so se poslovili dolgoletni igralci Dušan Kitak, Matic Ogrinc, Samo Peer in Dejan Polajžer. V druge klube je odšlo kar nekaj igralcev. Trije bodo v prihodnje igrali v Rogaški Slatini, in sicer Uroš Krivec ter Rok in Žiga Zdovc. Nikolaj Čeh je prestopil h Gerečji vasi, Darko Hmelina pa bo nadaljeval na tujem.

K monsom se je na drugi strani nekaj igralcev vrnilo. Tako so iz Podlehnika prišli Goran Močnik in Matej ter Primož Močnik. Iz šmarskega kluba se je vrnil Simon Koffy, kot novinci pa so iz tega kluba prišli Dejan Gaberšek, Anže Gajšek in Matic Korošec. Iz Rogaške so prišli Tomaž Kidirč, David Janžek, Filip Rafaj in Sandro Sisinger. Iz ptujske Drave sta prišla Jaka Mesarič in Miha Pšajd, iz celjskega Šampiona pa Scott Vašl

*foto: NKMCR