Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V četrtek se prične festival Pivo in cvetje Laško


Do pričetka festivala Pivo in cvetje Laško je le še 2 dni. Štiriinpetdesti festival bo od 12. do 15. julija v mesto z dobrimi tri tisoč prebivalci privabil množice obiskovalcev. Laško dobiva cvetlično podobo, člani kulturnih društev pilijo etnografski program, gostinci so postavili svoje festivalske restavracije. Prihajajo prvi glasbeniki, kamp čaka prve goste. Vse je pripravljeno, da se festivalsko dogajanje lahko začne. Otvoritev festivala bo v četrtek ob 21. uri na odru Jubilejnik na Aškerčevem trgu. V Laško je najbolje priti z vlakom. Z Rdečim kartonom tudi varno domov.

Na največjem odru Zlatorog bodo ljubitelje rocka navduševali:

Četrtek: Jackson, Dobermann/ITA, Izziv – zaključek glasbenega tekmovanja in snemanje TV spota (Željko Joksimović, Halid Bešlić in Neno Belan), Šank Rock
Petek: MRFY, King Foo, Phil Campbell & The Bastard Sons/UK, Mi2
Sobota: Stray Train, Hamo & Tribute To Love, The Dead Daisies/AUS, USA, UK; Sokoli & Pankrti

Na odru Jubilejnik bodo nastopili:
Četrtek: Panda, otvoritev festivala ob 21h, Prifarski muzikanti z Andražem Hribarjem in Anjo Bukovec, Slavko Ivančič
Petek: Ina Shai, Isaac Palma, Petar Grašo, Balkan Boys
Sobota: Klara Jazbec, Victory, Marko Vozelj in Mojstri

Oder Malt za ljubitelje elektronske plesne glasbe bodo obvladovali didžeji:
Alen Herič, Dean Deen, Tim Urbanya, Jaxxsson, Alex Ranerro, Mike Vale, Dennis N-bakhaa, Ticko, Adoo in Tomy DeClerque.

V Laško pridite z vlakom
Vožnja z vlakom do Laškega je v varna, udobna in tudi časovno povsem sprejemljiva. Železniška postaja je v Laškem ravno nasproti glavnega festivalskega vhoda, zato je prihod z vlakom res enostaven in udoben. Slovenske železnice v času festivala okrepijo število vlakov v Laško z več izhodiščnih točk. A ne le to,  posebej za festivalske goste vsako leto pripravijo tudi zelo ugodne cene.

Rdeč karton – »ČE PIJEM GREM Z VLAKOM«
V času festivala bo potekala pod okriljem Pivovarne Laško, Sekcije za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Laško, Policijo in Slovenskimi železnicam posebna akcija »ČE PIJEM GREM Z VLAKOM«. Na festivalu bo na označenem mestu maligan party, kjer bo možen brezplačen preizkus z alkotestom. Vsi udeleženci tega preizkusa, za katere test ne bo ugoden, bodo prejeli rdeč karton, ki omogoča potniku brezplačno potovanje na izrednih in rednih vlakih v povratku iz postaje Laško do vseh postaj na območju Slovenskih železnicah v 2. razredu vseh vrst vlakov, razen z vlaki ICS. Več o ugodni ponudbi Slovenskih železnic in akciji »Rdeči karton« na povezavi.

Obiščite tudi spletno stran www.pivoincvetje.si, informacijski center za obiskovalce in novinarje.