Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Slatinski nogometaši okrepitve poiskali v Rogatcu in Šmarju


Članska ekipa Nogometnega kluba Rogaška je v torek začela s pripravami na novo, drugo, sezono v 2. slovenski nogometni ligi, ki se bo sicer začela 4. avgusta, ko bo v Obsotelju gostovala zasedba Brd.

nogomet_rogaska_julij_2018_treningSlatinčane sta okrepila po dva igralca iz najbližje soseščine. Iz Mons Claudiusa sta pristopila Uroš Krivec, Žiga Zdovc, iz Šmarja pri Jelšah pa David Firšt in Urban Jančič. Na drugi strani v ekipi ne bo več Matica Majerja in drugega strelca ekipe lansko sezono Marka Šlogarja. Z aktivnim igranjem pa je prenehal Aleš Horjak.

Klub želi do prvenstva pripeljati še kakovostnega veznega igralca in še kakšnega nadarjenega mladega igralca, ki bi lahko povečal konkurenco v ekipi.

V času priprav bo ekipa odigrala 4 do 5 pripravljalnih tekem. Prvo preizkušnjo so opravili včeraj v Ljubljani, kjer so pri Bravu izgubili s 3:1, pred tekmo pa so se spominu na preminulega športnega novinarja Janeza Terbovca poklonili z minuto molka.

Dodajmo, da bo v tej sezoni Rogaška tekmovala tudi v pokalnem tekmovanju, in sicer bodo 15. avgusta doma igrali z novim prvoligašem Muro.

*foto: NKR