Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 9. 7. 2018 (udaril prijatelja, nasilje v družini, napadel ga je pes,…)


Dogodki, ki so jih med 2. 7. 2018 in 9. 7. 2018 obravnavali policisti PP Šmarje pri Jelšah.

UDARIL GA BREZ RAZLOGA

3. 7. 2018, so morali policisti posredovati v kraju Grobelce, kjer sta prijatelja najprej skupaj popivala, nakar je kršitelj svojega prijatelja brez razloga udaril v predel glave ter ga lažje telesno poškodovan. Zoper kršitelja bo uveden postopek zaradi storitve prekrška oz. kaznivega dejanja.

NASILJE V DRUŽINI IN IZREČEN UKREP PREPOVEDI PRIBLIŽEVANJA

5. 7. 2018, se je na tukajšnji PP zglasila oškodovanka ter naznanila, da njen partner nad njo izvaja psihično in fizično nasilje, saj jo je že večkrat pretepel. Kršitelju je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja in bo zoper njega na pristojno tožilstvo podana kazenska ovadba.

IZSILJEVANJE PREDNOSTI

Dne 6. 7. In 7. 7. 2018, so policisti v naselju Šmarje pri Jelšah in Mali Pristavi, obravnavali prometni nezgodi do katerih je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti povzročiteljev. Slednjima je bil zaradi storjenega prekrška izdan plačilni nalog.

NAPADEL GA JE PES

8. 7. 2018 se je kolesar peljal po lokalni cesti iz smeri Sl. Gore proti Mestinju, ko ga je napadel pes, ki je bil odpet. Kolesar se je psa ustrašil zaradi česar je padel po vozišču in se lažje telesno poškodoval. Zoper lastnika psa bo uveden postopek zaradi storjenega prekrška po Zakonu o zaščiti živali.

rokovo-poletje-2018-klik