Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 17. 7. 2018 (ivalid padel, porezal ga je z nožem,…)


Dogodki, ki so jih v preteklem tednu, od 9. 7. 2018 do 16. 7. 2018, obravnavali policisti PP Šmarje pri Jelšah:

TATVINA KOSILNICE

10. 7. 2018, so policisti obravnavali tatvino, ki jo je izvršil neznani storilec s tem, da je iz kleti stanovanjske hiše odtujil motokultivator z mulčarjem in sprednjo koso. Z dejanjem je lastnika oškodoval za priblližno 2000 €.

V STANOVANJU PADEL INVALID

13. 7. 2018, so bili policisti obveščeni, da se iz stanovanja na Cankarjevi ulici v Šmarju pri Jelšah, sliši vpitje in klici na pomoč. Na kraju so posredovali tudi gasilci, ki so opravili nasilen vstop. Občan, ki je invalid in je padel po tleh, je bil z reševalnim vozilom odpeljan na preventivni pregled v bolnišnico Celje.

POREZAL GA JE Z NOŽEM

13. 7. 2018, so policisti posredovali v kraju Gorjane, kjer je prišlo do spora med sosedoma. Najprej je med prepirom prvi sosed, drugega močno potisnil, kateri se je opotekel ter padel. Kasneje pa je ta sosed iz hlačnega žepa potegnil pipec, z njim zamahnil proti drugemu sosedu in mu prizadejal manjšo vreznino na obrazu. Zoper kršitelja bodo policisti na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

PROMETNA NESREČA Z UDELEŽBO MOTORISTA

14. 7. 2018, so policisti v naselju Šmarje pri Jelšah, obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila med voznikom avtodoma in motoristke. Do nesreče je prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji motoristke, ki se je lažje telesno poškodovala. Izdan ji je bil plačilni nalog.

TATVINA DENARNICE Z DOKUMENTI IN GOTOVINO

14. 7. 2018, je občanka prijavila tatvino denarnice, katero je med tem ko je odšla v lokalu v Imenem na stranišče, pustila v svoji torbici. Pogrešitev denarnice je opazila ob vrnitvi domov. Tako so ji bili skupaj z denarnico odtujeni osebni dokumenti, bančne kartice in gotovina v višini pribl. 200 eur. Zoper storilca bomo izpisali kazensko ovadbo.

rokovo-poletje-2018-klik