Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nasledstvo v družinskih podjetjih. Kje začeti?


nasledstvo2SPOT svetovanje Savinjska vas vabi na brezplačno delavnico NASLEDSTVO V DRUŽINSKIH PODJETJIH – KJE ZAČETI ki bo v torek 19.06.2018, ob 13. uri, v  Zeleni dvorani Aparthotela Rosa (Terme Olimia), Zdraviliška cesta 24, Podčetrtek.

Družinska podjetja so izrednega pomena za slovensko gospodarstvo, zato moramo posebno pozornost namenjati njihovi rasti in izzivom, s katerimi se spopadajo.

Večino družinskih podjetij vodijo ustanovitelji, ki bodo svoja podjetja bodisi prenesli na naslednike bodisi se odločili za katero od drugih možnosti ob upokojitvi.

Vsebina:

  • Kdaj je potrebno začeti z razmislekom o nasledstvu?
  • Kako komunicirati z družino o nasledstvu?
  • Izbor optimalnega načina nasledstva ali kaj če naslednika nimamo?
  • Kako izbrati in uvajati naslednika?

Izvajalka delavnice bo mag. Tina Kociper, ki predstavlja tretjo generacijo v družinskem podjetju Kamen Kociper in je predavateljica ter nosilka predmetov projektni management in podjetništvo na Univerzi na Primorskem. Ukvarja se s svetovanjem pri nasledstvu, predvsem z vidika komuniciranja v družini in načrtovanja nasledstva. Je avtorica priročnika Nasledstvo: izziv družinskih podjetij, ki ga je izdal SPIRIT Slovenija in je prvi tovrstni priročnik v Sloveniji.

Delavnica je namenjena družinskim podjetjem, ki razmišljajo o nasledstvu ali ga že načrtujejo.

Delavnica bo trajala do 16.00 ure in je za udeležence brezplačna. Organizira jo Razvojna agencija Sotla v sodelovanju z OOZ Šmarje pri Jelšah.

Na delavnico se je potrebno prijaviti in sicer preko elektronsko pošte na naslov: [email protected], do ponedeljka 18.06.2018.

logo-spotsotla