Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na 14. tradicionalno prijateljsko kolesarjenje po dolini Sotle – startnine pol ceneje


kolesarjenje-sotla-oglas2Letos bo v organizaciji Športnega društva OŠ Rogatec, Osnovne šole Viktorja Kovačiča Hum na Sutli ter ostalih slovenskih in hrvaških društev in posameznikov potekalo že 14. tradicionalno meddržavno prijateljsko kolesarjenje po dolini Sotle.

Dogodek se bo zgodil v nedeljo, 20. maja 2018 s startom na železniški postaji v Rogatcu. Prijave bodo potekale med 8.00 in 9.45.

Prijateljsko kolesarjenje po dolini Sotle je meddržavna prireditev, ki druži ljudi ob dolini Sotle, iz Slovenije in Hrvaške. Namenjena je prijateljskemu druženju vseh ljubiteljev kolesarstva in narave ter ostalih športov v občinah Rogatec, Zagorska Sela, Hum na Sutli in Rogaška Slatina.

Udeleženci kolesarjenja bodo tekmovali na različnih progah, ki bodo potekale po naslednjih trasah:

  • KRAJŠA PROGA (dolžina 17km) Rogatec – Dobovec – Hum na Sutli – Rogatec
  • SREDNJA PROGA (dolžina 30 km) Rogatec – Dobovec – Hum na Sutli – Rajnkovec – Rogaška Slatina- železniška postaja Rogatec
  • DOLGA PROGA (dolžina 60 km) Rogatec – Dobovec – Huma na Sutli – Rajnkovec –Imeno –Imeno – Podčetrtek –Sodna vas – Vonarje – Rajnkovec – Rogaška Slatina – železniška postaja Rogatec
  • PROGA ZA NAJMLAJŠE: Predšolski otroci in učenci prvega razreda se bodo preizkusili v vožnji na poligonu na startnem prostoru. Start je ob 9. uri. Vsak udeleženec prejme kolajno!
  • Predšolski otroci in učenci prvega razreda se bodo preizkusili v vožnji na poligonu na startnem prostoru. Start je ob 9. uri.

Startnina je 14 evrov (zajema nezgodno zavarovanje, vodo med potjo, toplo malico in spominsko medaljo). Za imetnike olimpijske kartice in organizirane skupine najmanj 5 udeležencev je cena 12 evrov. Otroci, ki obiskujejo osnovno šolo, plačajo 10 evrov, za predšolske otroke ni startnine.

Še nekaj koristnih informacij:

  • Obvezno morate upoštevati vse prometne predpise in navodila vodstva prireditve ter rediteljev.
  • Mlajši od 14 let morajo imeti kolesarsko izkaznico ali pa lahko kolesarijo v spremstvu staršev ali skrbnikov.
  • Za mlajše od 14 let je obvezna uporaba čelade, za ostale je priporočljiva.
  • Udeleženci morajo imeti veljavno osebno izkaznico ali potni list zaradi prehoda državne meje.
  • Vozi se med spremljevalnimi vozili.
  • zaključek na hrvaški strani pri OŠ VIKTORJA KOVAČIČA, kjer kolesarji prejmejo malico in brezalkoholno pijačo.

START kolesarjev ob spremstvu in nadzoru rediteljev po predvideni trasi bo ob 10. uri. Kolesarji bodo v CILJ prišli predvidoma od 14. ure dalje. Zaradi prehoda državne meje morajo udeleženci imeti s sabo veljavno osebno izkaznico ali potni list.

Več informacija: 070 703 492 (Marko Herček) oz. [email protected]

kolesarjenje-page-001

S KOZJANSKO.INFO NA 14. TRADICIONALNO MEDDRŽAVNO PRIJATELJSKO KOLESARJENJE PO DOLINI SOTLE 50 % CENEJE

Kot je že običaj, tudi tokrat našim zvestim obiskovalcem ponujamo 10 startnin za 14. tradicionalno meddržavno prijateljsko kolesarjenje po dolini Sotle po polovični ceni.

Cenejše prijavnine naročite tukaj (klik)

prijateljsko-kolesarjenje-sotla-klik