Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 7. 5. 2018 (prometna nesreča s pobegom, besedno obračunal s tastom, tatvina,…)


policijska-postaja-smarjePoročilo PP Šmarje za obdobje od 30. 4. 2018 do 7. 5. 2018

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU V ZASEBNEM PROSTORU

Dne 2.5.2018 so policisti v kraju Zibika obravnavali kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru med tastom in zetom, ki je vinjen razgrajal doma in pri tem besedno obračunal s tastom. Kršitelju je bil zaradi tovrstnega vedenja izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA

Dne 2.5.2018 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Volčji jami, kjer je voznik zaradi neprilagojene hitrosti z vozilom zapeljal izven vozišča na strmo obcestno brežino. Pri tem je nastala materialna škoda, zaradi poškodb na osebnem avtomobilu so bile odvzete registrske tablice, kršitelju pa je bil izdan plačilni nalog.

KAZNIVO DEJANJE TATVINE

Policisti so dne 3.5.2018 v kraju Kamenik obravnavali kaznivo dejanje tatvine, pri čemer je bil iz stanovanjske hiše odtujen manjši TV sprejemnik in motorna žaga. Z dejanjem je oškodovanec oškodovan za približno 200 €, zoper osumljenca pa sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

Policisti so dne 3.5.2018 v kraju Srebrnik obravnavali prometno nesrečo s pobegom, v kateri je neznani voznik zaradi neprilagojene hitrosti v ostrem ovinku izgubil oblast nad vozilom ter trčil v varnostno ograjo. Policisti so voznika izsledili in opravili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,96 mg/L. V prometni nesreči je nastala materialna škoda, zoper kršitelja je bil podan obdolžilni predlog, prav tako pa so policisti vozilu odvzeli registrske tablice zaradi dotrajanih pnevmatik.

PADEC S KOLESOM

Dne 3.5.2018 okoli 16.45 ure so policisti v bližini kraja Koretno, obravnavali prometno nesrečo z udeležbo kolesarke, ki je vozila po kolesarski stezi in zaradi nenadnega zaviranja padla iz kolesa. Pri tem si je poškodovala desno ramo ter arkado. Kolesarka je bila napotena v splošno bolnišnico Celje, prav tako pa so ji policisti zaradi neprilagojene hitrosti izdali plačilni nalog.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU V ZASEBNEM PROSTORU

Policisti so dne 6.5.2018 v nočnem času v kraju Šmarje pri Jelšah obravnavali kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru, kjer sta se najprej besedno sporekla izven zakonska partnerja zaradi nezvestobe, kasneje pa je med prepirom prišlo tudi do fizičnega obračuna. Policisti so obema kršiteljema izdali plačilni nalog.

tek-smarski-2018-polsi-klik