Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 14. 5. 2018


PROMETNI NEZGODI

Dne 7. 5. 2018 je bila policijska postaja Šmarje pri Jelšah obveščena o prometni nezgodi v kraju Mestinje. Policisti so z ogledom ugotovili, da je vzrok prometne nezgode prekratka varnostna razdalja voznice, ki je trčila v drugega udeleženca v cestnem prometu. Na vozilih je nastala materijalna škoda, poškodovanih oseb ni bilo, voznici pa je bil zaradi prekrška izdan plač. nalog.

Istega dne so policisti policijske postaje Šmarje pri Jelšah, prav tako v kraju Mestinje, obravnavali še eno prometno nezgodo. Vzrok prometne nezgode je bila tudi tokrat prekratka varnostna razdalja voznika. Na vozilih je nastala materijalna škoda, sopotnik v enem od udeleženih vozil pa je naknadno iskal zdravniško pomoč pri svojem zdravniku. Povzročitelju je bil zaradi prekrška izdan plač nalog.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so v preteklem tednu pri dveh voznikih ugotovili več kot 0,52 mg/l alkohola v izdihanem zraku z opravljenim alkotestom. Obema je bilo vozniško dovoljenje odvzeto in bo skupaj z obdolžilnim predlogom poslano na sodišče. Za ta prekršek je predvidena denarna kazen do 1.200 EUR in odvzem VD.

Pripravil Robert Poharc, PP Šmarje p. J.