Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Polnočno sonce, Ne z mojo hčerko, Maščevalci: Brezmejna vojna, Leo da Vinci: Misija Mona Lisa, Moški ne jočejo, Peter Zajec, Namig v času


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

Do konca meseca aprila si boste lahko ogledali:

Petek, 20. april 2018, ob 20:00: POLNOČNO SONCE (romantična drama)

Srce parajoča zgodba o ljubezni v slogu največjih romantičnih klasik z mlado zvezdo uspešnice Igre lakote Bello Thorne in Patrickom Schwarzeneggerjem, sinom slavnega Arnolda Schwarzeneggerja, v glavnih vlogah. Epska romantična drama pripoveduje o 17-letnemu dekletu Katie (Bella Thorne), ki zaradi redke bolezni ne sme biti izpostavljena soncu. Podnevi je v hiši, šele zvečer po temi pa se odpravi proti lokalni železniški postaji, kjer igra kitaro potnikom. Nekega večera se vplete usoda in Katie spozna fanta (Patrick Schwarzenegger), s katerim se spusti v poletno romanco.

Sobota, 21. april 2018, ob 19:00: NE Z MOJO HČERKO (komedija)

Trem parom se zgodi največja groza, ki si jo je mogoče zamisliti. Izvejo namreč za skrivni načrt, ki ga imajo na večer svojega maturantskega plesa njihove tri hčerke. Najstnice, ki so, tako kot njihovi starši, prijateljice že od majhnega, se odločijo, da ples ob zaključku srednje šole ne bo edini pomembni dogodek tistega večera. V nasprotju z njihovimi starši se jim ta zdi nadvse primeren še za en velik korak – vse tri se odločijo, da bodo na ta večer izgubile nedolžnost. Njihovi starši se panično lotijo načrta, kako jim to preprečiti preden bo prepozno.

Četrtek, 26. april 2018, ob 20:00: MAŠČEVALCI: BREZMEJNA VOJNA (fantazijski, pustolovski, akcijski)

Marvelov film MAŠČEVALCI: BREZMEJNA VOJNA je še nikoli videno filmsko potovanje, ki je nastajalo deset let, in zajema celoten Marvel Cinematic Universe. Na velika platna nam prinaša končni, najsmrtonosnejši obračun vseh časov. Maščevalci in njihovi zavezniki superjunaki morajo biti pripravljeni žrtvovati vse, da bi lahko premagali mogočnega Thanosa, preden ta s svojim rušenjem in uničenjem pokonča celotno vesolje.

Sobota, 28. april 2018, ob 10:00: LEO DA VINCI: MISIJA MONA LISA (animirani, pustolovski, biografski)

V mestu Vinci življenje teče mirno. Leonardo se ukvarja z novim, neverjetnim izumom, prijatelj Lorenzo mu pomaga, Lisa pa ju opazuje in se jima posmehuje. Ko od pripovedovalca zgodb izvedo za skriti zaklad, se trojica poda na lov za izgubljenim bogastvom. In velika avantura se prične!

https://www.youtube.com/watch?v=bexcV6P_LCY

Sobota, 28. april 2018, ob 19:00: MOŠKI NE JOČEJO (drama)

Skoraj dve desetletji po koncu vojn v nekdanji Jugoslaviji se skupina vojnih veteranov različnih narodnosti in veroizpovedi zbere v odročnem gorskem hotelu, kjer naj bi se s pomočjo terapije soočili s travmami in premagali sovraštvo.

Ponedeljek, 30. april 2018, ob 10:00: PETER ZAJEC (animirana pustolovska komedija)

Petrova družina prevzame kmetijo starega gospoda Gregorja in jo začnejo uničevati z razmetavanjem sadja in zelenjave. Toda nato kmetijo podeduje mladi Tomaž Gregor, ki je bistveno bistrejši in bolj ostroumen. Ampak Tomaž Gregor se ne izkaže samo za velikega sovražnika, temveč tudi morebitnega tekmeca. Zaljubi se namreč v krajevno slikarko Betko, ki pa je tudi zajčkova nadomestna mama. Peter ima zdaj dodaten razlog, da spodi prišleka.

Ponedeljek, 30. april 2018, ob 18:00: NAMIG V ČASU (pustolovski, družinski, fantazijski)

Meg Murry je tipična srednješolka, ki se ukvarja s problemi samozavesti in se želi vklopiti v družbo. Je hčerka dveh svetovno priznanih fizikov, inteligentna in enako nadarjena kot njen mlajši brat Charles Wallace, s tem, da mora ona to dejstvo šele spoznati. Zadeve se zakomplicirajo s skrivnostnim izginotjem G. Murryja, zaradi česar je Meg pretresena in njena mama čustveno zlomljena. Charles Wallace Meg in njenemu sošolcu Calvinu predstavi tri nebesna bitja (Mrs. Which – ga. Kateri, Mrs. Whatsit – ga. One and Mrs. Who – ga. Kdo), ki so se odpravila na zemljo, da bi pomagale pri iskanju očeta in tako se skupaj z mladostniki odločno podajo na reševalno misijo. Potujejo po namigih v času in prostoru v svetove, ki presegajo njihovo domišljijo, kjer se morajo soočiti z močno hudobno silo. Da bi se vrnili nazaj na zemljo, se mora Meg soočiti s svojo lastno temačnostjo in tako zbrati dovolj moči, ki je potrebna, da premaga temo, ki se hitro širi po vesolju.