Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Kozjem začeli s pokalnim tekmovanjem v malem nogometu


Komaj so se dobro končala zimska tekmovanja Športne zveze Kozje, že se je pričela sezona malega nogometa na prostem.

Na letošnjem sestanku vodij ekip so sprejeli kar nekaj novosti. Največja je gotovo ta, da bosta letošnji sezoni v članski in veteranski ligi malega nogometa krajši, saj bosta ligi potekala enokrožno, le spomladi. Jeseni se bosta pričeli novi sezoni 2018/19, ki se bosta zaključili spomladi 2019.

Novost je tudi ta, da je pokalno tekmovanje ponovno postalo dvodelno. Prvi del tekmovanja je potekal na zadnji marčevski petek v Športnem parku v Kozjem. Devet ekip je bilo z žrebom razdeljenih v tri skupine, znotraj katerih so se pomerile vsak z vsako.

Kljub začetku sezone smo bili priča zanimivim in kvalitetnim tekmam po katerih sta se najboljši dve ekipi iz vsake skupine uvrstili v drugi del pokalnega tekmovanja, ki bo potekal jeseni v sklopu obujenega Kozjanskega sejma.

Pari drugega, izločilnega dela so Bar Gasilček Imeno : ŠK Virštanj, Panterji Prevorje : ŠD Podsreda ter Vulkanizerstvo F1 : ŠD Buče – Polje, zmagovalci teh treh tekem pa se bodo nato med sabo pomerili za pokale od prvega do tretjega mesta. (R.G.)

REZULTATI POKALA ŠPORTNE ZVEZE KOZJE V MALEM NOGOMETU 2018

Skupina A:

ŠD Zagorje : ŠD Buče-Polje 1:1

Bar Gasilček Imeno : ŠD Zagorje 3:0

ŠD Buče-Polje : Bar Gasilček Imeno 2:2

Skupina B:

ŠD Lesično : Panterji Prevorje 0:6

ŠK Virštanj : ŠD Lesično 3:1

Panterji Prevorje : ŠK Virštanj 1:1

Skupina C:

Vulkanizerstvo F1 : ŠD Podsreda 1:0

ŠD Kozje Rajmax : ŠD Podsreda 0:2

Vulkanizerstvo F1 : ŠD Kozje Rajmax 3:1