Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Kozjem stara-nova občinska prvaka


Tenis klub Kozje ob občinskem prazniku tradicionalno organizira občinski prvenstvi v namiznem tenisu ter badmintonu. Letošnji, ki sta bili izvedeni v nedeljo, 8. aprila, sta bili že 17. po vrsti.

badminton_kozje_april_2018Zjutraj so se za naslov občinskega prvaka občine Kozje najprej pomerili igralci namiznega tenisa. Šest tekmovalcev se je pomerilo vsak z vsakim. Branilec naslova, Ervin Perčič je premagal vseh pet nasprotnikov in že enajstič postal občinski prvak. Na drugo mesto se je s štirimi zmagami uvrstil njegov sin, Rok Perčič, oba sta člana ekipe TK Kozje Senčniki Border. Zelo izenačeno pa je bilo v boju za tretje mesto, kjer so trije igralci imeli enako število zmag, zaradi boljših medsebojnih  rezultatov pa je tekmovanje na tretjem mestu končal Herman Čebular iz ekipe ŠD Kozje ABH Šport.

Igralce namiznega tenisa so nato v športni dvorani Večnamenskega centra Kozje zamenjali igralci badmintona. V tej panogi se je prvenstva udeležilo pet tekmovalcev, ki so se prav tako pomerili vsak z vsakim. Zanesljivo je naslov prvaka že četrtič zapored osvojil Blaž Hartl iz ekipe ŠD Kozje IST Avtodeli. Na drugo mesto se je uvrstil njegov soigralec iz ekipe Bojan Dobravc, tretje mesto pa je osvojil Roman Gradišek, ki je letos v badmintonski ligi nastopal za ekipo OŠ Kozje. (R.G.)