Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Slavnostna seja občine Kozje 2018 (foto, video)


V petek so na Gradu Podsreda s slavnostno sejo obeležili praznik občine Kozje, kjer je županja Milenca Krajnc predstavila najpomembnejše investicije, ki so zaznamovale obdobje med obema praznikoma.

Minister Zdravko Počivalšek se je dotaknil gospodarskih razmer v državi, nagrajenci, ki so bili deležni zlatega, srebrnega in bronastega grba ter denarnih nagrad, pa so bili deležni aplavza in iskrenih čestitk.

seja1Občina Kozje je kljub varčevanju v državi, na ravni občine izvajala številne investicije za boljše življenje tamkajšnjih prebivalcev. Kot je po uvodni pesmi s strani Moškega pevskega zbora Kozje povedala županja Milenca Krajnc, se v občini veselijo mnogih pridobitev, ki ne bodo samo polepšale  vsak dan, ampak tudi korenito izboljšale kakovost in standard  bivanja v občini Kozje.

Veliko je bilo storjenega na kulturnem, turističnem, športnem in infrastrukturnem področju in v veliko veselje ji je tudi dejstvo, da njihova prizadevanja, uspehe in pridobitve opazijo in pohvalijo tudi občani in zunanji opazovalci. (Več o tem, kaj vse so postorili v zadnjem obdobju prisluhnite v videu.)

Ob prazniku je vsem občankam in občanom, županji in nagrajencem čestital gospodarski minister Zdravko Počivalšek, ki se je skozi svoj govor sprehodil po postorjenih in doseženih ukrepih njegovega ministrstva, izpostavil pa je tudi želje in potrebe kaj vse bi bilo v prihodnje še potrebno spremeniti za lažje in boljše življenje. (več v videu)

seja4

V nadaljevanju pa so na vrsto prišli nagrajenci ob letošnjem občinskem prazniku. Zlati grb občine je šel v roke Zavodu za šport, izobraževanje, kulturo in turizem Kozjansko, srebrni grb Jožetu Mramorju – Vinotoču Gruska, bronasti grb pa Katji Sinkovič. Denarni nagradi so podelili Prostovoljnemu gasilskemu društvu Podsreda in Moškemu pevskemu zboru Kozje, ki v letošnjem letu obeležujeta okrogli obletnici delovanja.

Nagrajenci so bili deležni številnih pohval in čestitk, v imenu županov sosednjih in prijateljskih občin pa je zbranim na slavnostni seji čestital župan Bistrice ob Sotli Franjo Debelak, ki se vedno znova veseli uspehov in dobrega sodelovanja s sosedi, ki jim je zaželel obilo uspehov in dobrega dela tudi v bodoče.

Besedam županje in ministra Počivalška lahko prisluhnete v videu, nekaj fot0 utrinkom s seje pa v fotogaleriji.

Fotogalerija:

K. C.