Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 2. 4. 2018 (vinjeni vozniki, kraja denarnice, žalil ga je znanec,…)


OD 26. 3. 2018 DO 2. 4. 2018

VLOM V SKLADIŠČE IN TATVINA DIATONIČNE HARMONIKE

V noči iz 25. 3. na 26. 3. 2017 je bilo v Kozjem vlomljeno v skladišče žage za hlodovino, od koder je storilec odtujil diatonično harmoniko vredno pribl. 5000 eur. Z zbiranjem obvestil in dokazov so policisti pri osumljencu poleg ostalih predmetov za katere obstaja sum, da izvirajo iz kaznivega dejanja, zasegli tudi odtujeno harmoniko.

ŽALIL GA JE SOSED

Dne 26. 3. 2018 v popoldanskem času je pomoč policistov potreboval občan iz območja Šmarja pri Jelšah, katerega je besedno napadel in ga žalil, njegov znanec. Zoper kršitelja sledi ustrezni ukrep.

ODTUJILI MU JE DENARNICO Z DOKUMENTI IN GOTOVINO

28. 3. 2018, so bili policisti obveščeni o tatvini denarnice iz žepa jakne, katero je oškodovanec imel oblečeno na sebi. V denarnici je imel osebne dokumente ter večjo količino gotovine. Zoper storilca bo na tožilstvo podana kazenska ovadba.

PROMETNE NESREČE ZARADI NEPRILAGOJENE HITROSTI

29.3.2018 sredi dneva je prišlo do prometne nesreče na glavni cesti med Mestinjem in Šmarjem v Mali Pristavi. Policisti so na kraju ugotovili, dam je do prometne nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznika osebnega avtomobila, ki je trčil v drugo vozilo. V vozilu je bila lažje telesno poškodovana voznica, Zaradi prometne nesreče je bila za več kot uro zaprta cesta.

29. 3. 2018 v večernem času so policisti v kraju Lemberg obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi neprilagojena hitrosti povzročitelja, ki se je v nesreči lažje telesno poškodoval. Izdan mu je bil plačilni nalog.

VEČ MOČNO VINJENIH VOZNIKOV

Iz 31. 3. na 1. 4. 2018, so policisti PP Šmarje pri Jelšah, izvajali poostren nadzor cestnega prometa s poudarkom nad vozniki, ki vozijo pod vplivom alkohola. V akciji so policisti ustavili kar štiri voznike, ki jim je preizkus alkoholiziranosti pokazal višjo vrednost od 0,60 mg/l alkohola v izdihanem zraku, nekaterim tudi preko 1,10 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vsem je bila nadaljnja vožnja prepovedana, vozniška dovoljenja so jim bila odvzeta. O nadaljnji vožnji voznikov bo odločalo pristojno sodišče za prekrške.

koncert-tanja-zagar-klik