Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 4. 4. 2018 (ponarejen bankovec, vinjeni motorist povzročil nesrečo, zbiral denar za operacijo,…)


27.03.2018 Rogaška Slatina

Policiste so s Pošte Slovenija obvestili o sumu ponarejenega bankovca. Policisti so bankovec zasegli ter ga poslali na analizo v nacionalni forenzični laboratorij.

27.3.2018, Kostrivnica

Policisti preverjajo informacijo, da je na območju Kostrivnice in Gabernika neznan moški zbiral prostovoljne prispevke za operacijo bolnega otroka na Hrvaškem. Občane ob tem seznanjajo, da je zbiranje prostovoljnih prispevkov dovoljeno le ob predhodni pridobitvi dovoljenja Upravne enote in predlagajo, da tovrstna ravnanja takoj ob storitvi prijavijo policiji.

30.03.2018 Rogaška Slatina

Policisti obravnavajo kaznivo dejanje goljufije. Občana je ogoljufal Italijan, ki je od njega kupil mobilni telefon, kupnine pa mu kljub prejetem telefonu, ni nakazal.

30.03.2018 Rogaška Slatina

Policisti so obravnavali prometno nesrečo, ki jo je z neregistriranim motornim kolesom zaradi neprilagojene hitrosti vožnje povzročil vinjeni voznik, ki je trčil v osebni avtomobil. Motorist se je v nesreči hudo telesno poškodoval in bo za svoje dejanje odgovarjal na sodišču.

koncert-tanja-zagar-klik