Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podrto drevo, delovna nesreča, zaseženo vozilo, podrobneje o nesreči pri Zg. Sečovem, zalotil 3 vlomilce


images_slike3_ured10_splosno_znak 112Včeraj se je ob 18.27 preko vozišča na Zdraviliški cesti v Podčetrtku podrlo drevo. Posredovali so gasilci PGD Podčetrtek in delavci VOC Celje, ki so drevo razžagali ter odstranili.

Ob 9.17 se je na Zdraviliškem trgu v Rogaški Slatini, pri delu poškodoval delavec. Reševalci NMP Šmarje pri Jelšah so poškodovanega na kraju oskrbeli in prepeljali v nadaljnje zdravljenje v Splošno bolnišnico Celje.

S Policijske uprave Celje so sporočili, da so šentjurski policisti včeraj osebno vozilo zasegli 25-letnemu vozniku, ki je  vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Dodajamo še informacijo torkovi o prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami v Zgornjem Sečovem. Prometna nesreča se je zgodila nekaj pred 20. uro  izven naselja. Do nesreče je prišlo, ko je 50-letni voznik osebnega vozila zavijal na dovozno cesto in pri tem trčil v voznika neregistriranega motornega kolesa, ki mu je z neprilagojeno hitrostjo, brez luči in pod vplivom  alkohola, pripeljal  nasproti. 32-letni  voznik motornega kolesa se je pri padcu hudo poškodoval.

Istega dne je nekaj pred 21. uro občan v Bučah pri vlamljanju v stanovanjsko hišo zalotil tri osebe. Ko jih  je  poskušal zadržati, ga je eden od njih z izvijačem lažje poškodoval po roki. Storilci so s kraja pobegnili peš.

koncert-tanja-zagar-klik