Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

4. Festival vina in čokolade 2018 v Podčetrtku bo ponovno postregel z bogato ponudbo – brezplačne vstopnice


V mesecu maju bo v Podčetrtku ponovno križišče vinsko čokoladne pregrehe, ki se bo zgodila ob 4. Festivalu vina in čokolade, ki ga pripravljajo 5. maja.

Festival vina in čokolade v Podčetrtku je že trikrat postregel s samimi presežki in organizacijski odbor na čelu s Turizmom Podčetrtek, Bistrica ob Sotli, Kozje GIZ, obljublja, da tudi četrtič ne bo nič drugače.

fvcki3Na novinarski konferenci ob prihajajočem dogodku je direktor Turizma Podčetrtek, Bistrica ob Sotli, Kozje GIZ, Boštjan Misja predstavil novosti letošnjega festivala, ki ga bo prav gotovo poleg vsega spremljevalnega programa zaznamovala modna revija Wine&choco fashion.

Poleg številnih razstavljavcev, ponovno se bo ponudba razlegala na šestdesetih stojnicah, v razmerju 60 % vinarjev in 40 % čokoladnic in sladkih dobrot, bo poskrbljeno za bogat spremljevalni program. Ponovno bodo tekli za Metulje hrabrega srca, razglasili bodo županovo vino, katerega izbor je že bil opravljen, pripravili bodo program za otroke ter otroške ustvarjalne delavnice, nastopili bodo člani Tolkalnega in Tamburaškega orkestra GŠ Rogaška Slatina, Društvo godbenikov Šmarje pri Jelšah, v goste bodo prišli Trubači iz pobratene občine Divača, kot osrednja gostja dne pa bo Alya z bandom.

Ker pa je želja organizatorjev, da bi obiskovalci poleg Festivala lahko uživali tudi v lepotah Podčetrtka z okolico, bo tako kot pretekla leta tudi tokrat organizirana možnost izleta s turističnim vlakcem v Olimje, poleg tega pa bodo zaradi razbremenitve parkirišča ob Večnamenski dvorani organizirali avtobusni prevoz od parkirišča v Aqualunu do prireditvenega prostora.

fvcki2

Nad projektom Festivala vina in čokolade je navdušen tudi župan Peter Misja, ki je izpostavil nekaj podrobnosti o izboru županovega vina, direktor Kmetijske zadruge Šmarje pri Jelšah Vinko But in vodja prodaje v Hiši vin Emino Matija Jagrič pa sta na kratko predstavila aktivnosti, ki se bodo pod njihovim okriljem odvijale v letošnjem letu, ko Kmetijska zadruga obeležuje 70 let delovanja, Hiša vin Emino, oziroma nekdanja Klet Imeno pa 30 letnico.

Nekaj podrobnostim o Festivalu vina in čokolade pa prisluhnite v videu.

Podroben program letošnjega festivala si oglejte na tej povezavi.

S KOZJANSKO.INFO NA VESTIVAL VINA IN ČOKOLADE BREZPLAČNO

Kot je že tradicija, zvestim bralcem Kozjansko.info, skupaj z organizatorji, podarjamo paket brezplačnih vstopnic za Festival vina in čokolade v Podčetrtku. Tokrat jih je na voljo 20.

Brezplačne vstopnice naročite na tej povezavi (klik!)

K. C.